Adviesgesprek?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om je bedrijfsvoering eens onder de loep te nemen.

Gesprek aanvragen

5 Dingen die je nog niet wist over de Keukenschermen!

Dat papieren bonnen verleden tijd zijn dankzij de digitale schermen weet je vast al. Of dat de juiste bon automatisch bij de juiste partie terecht komt. En ook dat speciale wensen of allergenen duidelijk weergegeven worden op de bon, is jou al lang bekend. Maar, er zijn ook dingen die je wellicht nog niet weet, maar je wél wil weten zodat je optimaal kan werken met onze keukenschermen. In deze blog delen we 5 weetjes die jou verder kunnen helpen.

Wist je dat?

1. Je makkelijk de historie van digitale bonnen kunt terugkijken?
Met een dubbele tik haal je afgeronde orders, in chronologische tijdsvolgorde, terug op het scherm. Zie het als je ‘digitale prikker’ waarop je, bijvoorbeeld bij klachten, supersnel terug kunt kijken of een per ongeluk gesloten bon terug kunt halen.

2. Je terminals eenvoudig kunt doorsturen?
Is het rustig en is niet de volledige keukenbemanning aan de slag, dan kun je terminals met één druk op de knop doorzetten naar een andere partie. Zo hoef je niet alle schermen in de gaten te houden en heb je maximale focus, zonder dat je iets hoeft aan te passen in de backoffice.

3. Je op het uigiftescherm specifieke tafelreeksen kunt instellen?
Heb je bijvoorbeeld 2 verdiepingen, dan kan je de uitgifte schermen zo instellen dat ze alleen desbetreffende tafels op dat scherm laten zien. Zo blijft het een stuk overzichtelijker voor de bediening doordat er geen onnodige tafels/bonnen getoond worden op het scherm.

4. De keukenschermen beschikken over een handige mise-en-place functie?
Een goede samenwerking is belangrijk. Wil jij jouw collega's duidelijk maken dat je de voorbereidingen voor een gerecht al getroffen hebt? Dat doe je door middel van de voorbereidingsknop. Op het moment dat de gang wordt doorgevraagd, kun je het gerecht gelijk afmaken.

5. Je voedsel- en tijdsverspilling kunt tegengaan?
Wil jouw gast toch geen dessert meer? Of verhuizen gasten van de ene naar de andere tafel? Dankzij de feature ‘mutaties’ verschijnt er een duidelijke melding op het scherm waardoor er snel actie kan worden ondernomen.

 

Deel dit verhaal

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! We sturen slechts 1 nieuwsbrief per maand.