Adviesgesprek?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om je bedrijfsvoering eens onder de loep te nemen.

Gesprek aanvragen

Alain heeft geen onbetaalde tafels meer op zijn terras

IJscafe huize Jammeties, Maasmechelen

“Het lekkerste ijs wordt nog steeds vers bereid.” In het Belgische Eisden-Dorp weten ze al sinds 1927 waar je dit kunt krijgen. Lekker genieten van een heerlijke ijscoupe op het tuinterras, terwijl de kinderen zich amuseren in de speeltuin. Ook voor croques, broodjes, wafels en pannekoeken kun je hier terecht. Veur de creme en de groetste wafels, Huize Jammeties!

Deel dit verhaal

Huize Jammeties heeft lang getwijfeld over de aanschaf van een handterminal. Overtuigd werden zij na een bezoek aan de bekende IJssalon Venezia in Maastricht. Deze Roltex klant werkt al jaren naar tevredenheid met de Vectron Mobile. Nu ervaren Wendy en Alain zelf het gemak van de terminals. Het grootste voordeel volgens Alain "alles is altijd geregistreerd en er zijn geen tafels meer die men is vergeten af te rekenen!

 

 

Sinds 2016 is in België de witte kassa verplicht. Ook Alain heeft gekozen voor het merk Vectron. Dit bedrijf heeft als wereldwijde leverancier van kassasystemen, ruime ervaring met de fiscale wetgevingen in diverse landen. In samenwerking met regionale dealers zoals Roltex, schept dit vertrouwen. Zeker met nieuwe regels die voor de ondernemer niet altijd gemakkelijk zijn. 

 

 

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! We sturen slechts 1 nieuwsbrief per maand.