Adviesgesprek?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om je bedrijfsvoering eens onder de loep te nemen.

Gesprek aanvragen

Corona update "durf weer te ondernemen"

Het Coronavirus blijft impact houden op onze samenleving. Gelukkig worden vanaf 1 juni 2020 de maatregelingen versoepelt. Samen met jullie zullen wij er alles aan doen om de mogelijkheden en kansen te benutten die jullie weer rendabel laten ondernemen. Wees creatief en durf weer te ondernemen! 

Deel dit verhaal

Bij alles wat we doen staat jouw en onze gezondheid voorop. Dat is de reden waarom ook wij de richtlijnen van het RIVM opvolgen en naleven. Wij zullen ons uiterste best doen om onze dienstverlening zo goed als mogelijk te continueren zoals je van ons gewend bent.

Wat betekent dit voor onze bereikbaarheid?

Onze showroom bezoeken, dat kan. Bel ons gerust. Samen beoordelen we hoe de afspraak het beste plaats kan vinden live of online. We kunnen zelfs online een demo voor jou verzorgen. Bij een bezoek aan onze showroom zullen we samen onze veiligheidsvoorschriften naleven volgens de richtlijnen van het RIVM

Help, ik heb een storing en wat nu?

Geen enkel probleem wij helpen jou op de manier zoals je dat van ons gewend bent. Bel ons gerust. Tot 22.00 uur word jij teruggebeld. Onze support medewerker beoordeelt samen met jou hoe we jou het beste kunnen helpen remote of op locatie. Ook hier geldt, mochten wij bij elkaar op locatie komen dan zullen we beiden de veiligheidsvoorschriften in acht moeten nemen.

We zullen het samen doen, samen staan we sterk!

 

    Inschrijven voor onze nieuwsbrief

    Blijf op de hoogte! We sturen slechts 1 nieuwsbrief per maand.