Adviesgesprek?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om je bedrijfsvoering eens onder de loep te nemen.

Gesprek aanvragen

Corona update II "blijf vertrouwen houden"

Opnieuw heeft het Coronavirus een enorme impact op ons allemaal. Het zijn spannende tijden. Juist nu hebben we elkaar hard nodig. Samen met jullie zullen wij er alles aan doen om goed voorbereid te zijn op de tijd dat jullie weer volop in bedrijf mogen zijn en op de omzetmogelijkheden van nu. 

Deel dit verhaal

Bij alles wat we doen staat jouw en onze gezondheid voorop. Dat is de reden waarom ook wij de richtlijnen van het RIVM opvolgen en naleven. Zoals u van ons gewend bent doen wij ons uiterste best om onze dienstverlening zo goed als mogelijk te continueren met de vertrouwde persoonlijke aandacht en betrokkenheid.

Wat betekent dit voor onze bereikbaarheid?

Onze showroom is alleen te bezoeken op afspraak. Bel ons gerust. Waar mogelijk zullen we de demo’s online voor jou verzorgen. Samen beoordelen we hoe de afspraak het beste plaats kan vinden life of online. Bij een bezoek aan onze showroom zullen we samen de veiligheidsvoorschriften naleven volgens de richtlijnen van het RIVM.

Hoe gaan we om met reeds geplande afspraken?

Wellicht heb je zelf al gebeld, anders nemen wij contact met jou op. Samen met jou wordt beoordeeld of het verstandig om de afspraak door te laten gaan en op welke manier. 

Help, ik heb een storing en wat nu?

Geen enkel probleem wij helpen jou op de manier zoals je dat van ons gewend bent. Bel ons gerust. Tot 22.00 uur word jij teruggebeld. Onze support medewerker beoordeelt samen met jou hoe we jou het beste kunnen helpen. Ook hier geldt, dat we jou zoveel mogelijk remote ondersteunen. Mochten wij bij elkaar op locatie komen dan zullen we beiden de veiligheidsvoorschriften in acht moeten nemen.

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! We sturen slechts 1 nieuwsbrief per maand.