Adviesgesprek?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om je bedrijfsvoering eens onder de loep te nemen.

Gesprek aanvragen

Eigen regie over jouw cadeaubonnen!

Of je nu onderneemt met een restaurant, bioscoop, vakantiepark of hotel, iedere ondernemer kan profiteren van een eigen cadeaukaart. De uitgifte van een cadeaukaart is een servicegerichte uitbreiding van jouw assortiment, bovendien leuk voor je gasten om te geven én te krijgen. Je kunt zo creatief zijn in de invulling als je wil, noem het bijvoorbeeld een brunchbon, cocktailpas of bioscoopkado. Passend bij je huisstijl wordt de kadokaart uitgegeven als fysiek pasje in een feestelijke verpakking of e-voucher. De gast bepaalt hierbij zelf het cadeaukaartsaldo. Daarnaast zijn de cadeaukaarten ook via jouw website te bestellen.

Het aanvragen en ontwerpen van de kaart, in de look & feel van jouw zaak, is een fluitje van een cent. Omdat je de cadeaupassen vervolgens prominent promoot in de bijgeleverde A5-display verkopen ze zichzelf! De pasjes voorzien van een magneetstrip, barcode, kaartnummer en pincode valideer je via je kassasysteem. De fraudegevoeligheid van een handgeschreven bon is verleden tijd! Ook checken je gasten eenvoudig en te allen tijde het saldo online.

Dankzij de managementrapportages van booq Giftcard weet je precies welk tegoed je uit hebt staan. Je ziet in één oogopslag het aantal uitgegeven en verzilverde cadeaubonnen. Geen fouten meer door handgeschreven bonnen of verkeerd verwerkte verzilveringen; alle transacties worden automatisch in je kassasysteem geregistreerd. Het cadeaukaartsysteem biedt je heel efficiënt en tegen een aantrekkelijke staffelprijs een professionele cadeaukaartmodule inclusief koppeling met jouw bestaande hardware zoals je kassasysteem, scanner, backoffice en pinapparaat. Geen extra investeringen dus!

Benieuwd wat de booq Giftcard voor jouw zaak kan betekenen? We laten je dit graag ervaren tijdens een vrijblijvende demo!
 

Deel dit verhaal

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! We sturen slechts 1 nieuwsbrief per maand.