Adviesgesprek?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om je bedrijfsvoering eens onder de loep te nemen.

Gesprek aanvragen

Hotel Dux weet wat speelt in beide filialen

Hotel Valies en Hotel Dux Roermond

Dux logo"We zijn op zoek naar een kassa waaraan een hotel reserveringssysteem gekoppeld kan worden," met deze vraag is hotel Dux naar ons toe gekomen. Centraal beheer van beide locaties, was hierbij van groot belang. Zo weten zij precies wat speelt in beide hotels. Als er met één universeel systeem kunnen werken is het makkelijker om de medewerkers flexibel in te zetten op één van beide locaties.

De keuze van hotelreservering

De keuze voor de hardware van de kassa was snel gemaakt, een degelijke machine, met veel mogelijkheden, een lange levensduur en geen abonnementskosten. Dat kan alleen met Vectron ingevuld worden. Een ander voordeel voor ons is dat Vectron kassa koppelt aan veel hotelreserveringssystemen (PMS) dus we hadden keuze. Wij hebben gekozen voor Protel, omdat we dit de meest gebruiksvriendelijke oplossing vonden en Protel kon koppelen aan ons financieel pakket.

Eenvoudig en direct sturen

Om onze loonkosten inzichtelijk te krijgen zijn we overgestapt van Excel naar de booq personeelsplanner. Hiermee kunnen we makkelijker plannen. Nu weten we precies onze personeelskosten per afdeling, waardoor we eenvoudig en direct kunnen sturen op de omzet en kosten. 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! We sturen slechts 1 nieuwsbrief per maand.