Adviesgesprek?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om je bedrijfsvoering eens onder de loep te nemen.

Gesprek aanvragen

Marcel en Ben hebben in een oogopslag alle bonnen in beeld

Restaria Ria, Susteren

Ruim 35 jaar is Restaria Ria een begrip in Susteren. "Sinds 2007 beschikken we over een restaurant gedeelte waar we 75 gasten met passie en beleving bedienen. Samen met Roltex hebben we gekeken hoe we de processen van het restaurant en cafetaria slim kunnen combineren.

Onze bestellingen zijn sneller klaar

"Om overzicht te houden hebben gekozen om alle balie- en tafelbestellingen op een touchscherm samen te brengen. Hierdoor hebben we in één oogopslag alle bonnen in beeld" vertelt Marcel de Bruin. "In het begin was het even wennen, want  je bent bang dat je een bon mist. Het tegenover gestelde is waar. De kans op fouten is door het scherm een heel stuk kleiner."

"Alle bonnen komen namelijk automatisch op volgorde van bestellen op het scherm binnen. Je hoeft dus zelf geen bonnen meer op te hangen of te verschuiven. Via de to do list kunnen we zien welke artikelen nog in bestelling staan. Door deze lijst kunnen we de bestellingen van onze klanten sneller maken. Kortom de booq keuken manager levert ons veel rust op en heeft de kans op fouten enorm verkleind." 

Hogere besteding per klant

"Voor het restaurant hebben we gekozen voor de Vectron app. Mijn medewerkers nemen aan tafel de bestellingen op via deze app. Hierdoor blijft de kassa vrij voor de medewerker die in de cafetaria de bestellingen aanneemt. Hierdoor hoeven mijn mensen niet meer op elkaar te wachten.

Als je de terminal goed programmeert zul je merken dat klanten méér bij je besteden, omdat de keuze vragen automatisch gevraagd worden door deze terminal. Jouw medewerker kan op deze manier jouw gasten niet vergeten te vragen naar bijvoorbeeld, de bakwijze, saus, drank en dessert.

Net als wij is Roltex een familie bedrijf en dat merk je. Ze zijn persoonlijk en enorm betrokken. Je voelt duidelijk dat je er niet alleen voor staat. Niet voor niets ben ik al jaren een tevreden Roltex klant."

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! We sturen slechts 1 nieuwsbrief per maand.