Adviesgesprek?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om je bedrijfsvoering eens onder de loep te nemen.

Gesprek aanvragen

Met minder personeel toch persoonlijke aandacht, kan dat?

Ja, dat kan. Juist nu het lastig is om goed personeel te krijgen zul je steeds creatiever moeten worden. Welke technische mogelijkheden zijn er om toch klantvriendelijk te blijven? Het tafeltraceersysteem zou een goede oplossing kunnen zijn.

Jouw gast komt zelf aan de bar of counter zijn/haar bestelling plaatsen. Hier wordt hij verleid met de specials van de dag. Als de bestelling geplaatst is, ontvangt jouw gast een coaster. Deze plaatst hij op de RFID sticker van de tafel waaraan hij gaat zitten. De RFID sticker maakt draadloos verbinding met jouw beeldscherm. Jouw team weet precies waar jouw gast is gaan zitten. Als het gerecht klaar is, kan de bestelling geserveerd worden aan de juiste tafel. De coaster wordt mee retour genomen. Persoonlijke aandacht met minder personeel!

Vind jij het prettiger als jouw gast direct plaats neemt aan zijn tafel ? Dan is wellicht onze tafelservice "bestellen via de QR code" interessant voor jou. Bel ons gerust om samen te bespreken welke oplossing in jouw zaak het prettigste werkt. 

 

 

 

Deel dit verhaal

handleiding tafeltraceer
tafeltraceer

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! We sturen slechts 1 nieuwsbrief per maand.