Adviesgesprek?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om je bedrijfsvoering eens onder de loep te nemen.

Gesprek aanvragen

Moeiteloos en snel een planning klaar hebben? Het kan!

Vergeet Excel en planningssoftware die niet gebruiksvriendelijk is. Met booq Personeelsplanner maak je in no-time de meest strategische personeelsplanning op basis van o.a. contracturen, beschikbaarheid en omzetprognoses. Bovendien registreer én controleer je moeiteloos gewerkte uren én profiteer je van heldere rapportages. Kies voor grip op je personeelskosten!

Plan slimmer en sneller!

Deze personeelsplanner bespaart je tijd (minimaal 25% van de administratieve lasten) terwijl je de kwaliteit van je personeelsplanning verhoogt. Ook handig voor de medewerkers, want via de app hebben zij ook altijd inzicht en geven ze eenvoudig hun beschikbaarheid en verlof door.

Krijg grip op je personeelskosten!

Je plant nooit meer mensen in dan nodig en geeft bijvoorbeeld voorrang aan collega’s die hun contracturen nog niet hebben gemaakt. De overzichtelijke rapportages en prestatiemeters helpen je om je personeelskosten te verlagen. Met oog voor mens en rendement.

Profiteer van moeiteloze urenregistratie!

Nooit meer gedoe met urenbriefjes, maar geautomatiseerd uren registreren én alle geplande en gewerkte uren digitaal in één overzicht! Profiteer van pauze- en afrondingsregels. Houd tijd-voor-tijd-, ziekte- en verlofuren eenvoudig bij. Met de urenregistratie software van booq kun je supersnel uren controleren en accorderen, zo ben je met één klik klaar voor de verloning.

Booq Personeelsplanner maakt jouw leven en dat van je medewerkers makkelijker:

  1. Plan o.a. op basis van kosten, omzetprognoses en beschikbaarheid.
  2. Stuur op de juiste verhouding personeelskosten vs. omzet.
  3. Wees met één klik klaar voor de verloning.
  4. Zorg voor optimale communicatie met je team.

Deel dit verhaal

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! We sturen slechts 1 nieuwsbrief per maand.