Adviesgesprek?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om je bedrijfsvoering eens onder de loep te nemen.

Gesprek aanvragen

Moeiteloos sturen op informatie, trends en KPI's.

Krijg realtime inzicht in de performance van jouw zaak met booq Business Intelligence (BI). In een split second zie je de omzet over een specifieke periode, welke artikelen het best verkocht worden én welke faciliteit jouw winstmaker is!

Zet jouw data om in kansen! 

Wat is de omzet ten opzichte van vorige maand? Welke productgroepen dragen bij aan mijn winst? Welk filiaal presteert het beste? Hoe succesvol waren mijn promoties daadwerkelijk? Welke medewerker was afgelopen weekend het meest succesvol? booq BI geeft antwoord op de vragen die spelen bij jou als ondernemer. Je stuurt je bedrijfsvoering bij dankzij de juiste rapportages, je backoffice en het overzicht in je belangrijkste KPI’s. Maar hoe houd je dat overzicht als je werkt met verschillende softwareoplossingen die allemaal een ander aspect van je bedrijf stroomlijnen? booq BI is een splinternieuwe business intelligence tool waarmee je op grafische wijze inzicht krijgt in belangrijke data uit je bedrijfsprocessen. Daar waar je nu vaak tabellen toepast voor rapportages, krijg je hier juist direct visueel inzicht in de vorm van handige diagrammen en grafieken. 

Analyseer like a boss!

De Business Intelligence tool van booq is inbegrepen bij jouw booq-kassa. Voor de echte dataliefhebber is er booq BI Basis+, uitgebreidere dashboards zetten hier data om in handige trendlijnen en diagrammen. Wacht niet langer en analyse like a boss…

Deel dit verhaal

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! We sturen slechts 1 nieuwsbrief per maand.