Adviesgesprek?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om je bedrijfsvoering eens onder de loep te nemen.

Gesprek aanvragen

Personeelstekort? Roltex heeft de oplossing voor jou!

Vandaag de dag is het mogelijk dat jouw gasten zelf bestellen en betalen met een zogenaamde QR code. Maar nu hoor ik je al denken: “Mijn gasten willen een persoonlijke bediening” of “Mijn gasten zijn hier te oud voor” of “Mijn klanten willen niet bij elke bestelling betalen”. 

Maar onderschat niet hoeveel mensen dit wel zullen doen. Zij willen niet meer hoeven te wachten op de bediening voor een bestelling of om af te rekenen. Maar wel snel en gemakkelijk genieten van jouw heerlijke koffie met gebak!

Vandaag vertellen wij jou hoe het werkt en wat onze gouden tip is!

Hoe werkt QR-Bestellen nu precies?

Jouw gast scant met zijn mobiele telefoon de barcode (QR code) die op de terrastafel staat. Automatisch wordt de webshop geopend met jouw menukaart. De gast selecteert zijn drankjes en/of gerechten en betaalt met iDeal. De bestelling, met bijbehorend tafelnummer, wordt direct geprint op jouw kassaprinter. Drankjes en/of gerechten klaarmaken en serveren. Klaar is Kees! 

Onze gouden tip is om jouw gasten bij aankomst wel te laten helpen door jouw bediening. Zij geven kort uitleg over het QR bestellen. Dan vragen zij of de klant zelf wil bestellen en helpen eventueel bij het invoeren van deze bestelling. Mocht de klant dit niet willen kunnen zij alsnog de bestelling opnemen met hun handterminal. Gastvrij met een persoonlijke bediening!

Klaar om jouw klanten zelf te laten bestellen? Klik dan hier!

Wil jij het eerst zelf ervaren?
We snappen als geen ander dat jij nu heel benieuwd bent hoe het precies in de praktijk werkt. Hiervoor hebben we twee manieren: 

  1. Breng een bezoek aan een van onze klanten die succesvol gebruik maken van het QR-Bestellen! (Snackpoint Knoors, Bie de Bron, De Reusch, Clevers IJssalon en nog vele anderen!)
  2. Bezoek onze mooie showroom voor een demo. We laten jou zien en ervaren hoe alles werkt. Zo krijg jij een duidelijk beeld hoe de klant het zal beleven en hoe jouw team ermee om kan gaan. 

Wil jij nu meteen jouw gratis demo plannen? 

Deel dit verhaal

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! We sturen slechts 1 nieuwsbrief per maand.