Adviesgesprek?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om je bedrijfsvoering eens onder de loep te nemen.

Gesprek aanvragen

Probeer en ervaar booq tafelreservering 2 maanden gratis!

Wij zijn er nog lang niet, maar we gaan ieder geval de goede kant op. De horeca mag vanaf 1 juni weer gasten ontvangen. Zorg voor spreiding is de duidelijke boodschap. Gestructureerd en verplicht op reservering. Hoe ontvang je zoveel mogelijk gasten op een dag en hoe ga je het bezoek reguleren? Ons reserveringssysteem, gemaakt voor en door de horeca, kan je ondersteunen. Pak zelf de regie in handen en probeer nu 2 maanden gratis!

Oplossingen

Deel dit verhaal

Gecontroleerd bezoekers ontvangen

Door middel van de widget laat je jouw gasten gemakkelijk reserveren in tijdsblokken via jouw website of je Facebookpagina. Deze geeft aan wanneer je het maximale aantal reserveringen is bereikt. Aan de achterkant stel je alles zelf in het aantal gasten, gasten per tafels en tijdvlakken om op te reserveren. Zo pas jij jou capaciteit aan op de RIVM maatregelen van 30 personen (inclusief personeel) in je zaak in juni en 100 personen in juli. Het is handig om je shifts met een eindtijd (bijvoorbeeld van 16:30 tot 18:00 uur) te plannen zodat je regie hebt over de drukte. Stel een controle vraag in om de gezondheid van de gast te checken. Stel aantrekkelijke arrangementen op om je minimale besteding te waarborgen. No shows zijn verleden tijd door een aanbetaling of bankgarantie. 

Reserveringen beheren

Naast de beste reserveer ervaring voor de gast in onze webbased oplossing ontwikkeld om snel en gemakkelijk reserveringen te beheren. In een oogopslag heb je overzicht van je reserveringen. Met behulp van een plattegrond op maat, versleep je agenda items voor de meest optimale bezetting. Onze app werkt ook offline, zodat je overal inzicht hebt. Ook is het mogelijk om gepersonaliseerde reserveringsbevestigingen en reviewaanvragen te sturen via email of sms. Met onze commisie vrije booq tafelreservering houd je perfect overzicht voor een vaste prijs per maand. Probeer het nu tijdelijk 2 maanden gratis.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! We sturen slechts 1 nieuwsbrief per maand.