Adviesgesprek?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om je bedrijfsvoering eens onder de loep te nemen.

Gesprek aanvragen

Samen sterk tegen het coronavirus

Het Coronavirus heeft een enorme impact op ons allemaal. Het zijn spannende tijden. Juist nu hebben we elkaar hard nodig. Samen met jullie zullen wij er alles aan doen om goed voorbereid te zijn, op de tijd dat jullie weer volop in bedrijf mogen zijn.

Deel dit verhaal

Bij alles wat we doen staat jouw en onze gezondheid voorop. Dat is de reden waarom ook wij de richtlijnen van het RIVM opvolgen en naleven. Wij zullen ons uiterste best doen om onze dienstverlening zo goed als mogelijk te continueren zoals je van ons gewend bent.

 

Wat betekent dit voor onze bereikbaarheid?

Onze showroom is alleen te bezoeken op afspraak. Bel ons gerust. We kunnen zelfs online een demo voor jou verzorgen. Samen beoordelen we hoe de afspraak het beste plaats kan vinden live of online. Bij een bezoek aan onze showroom zullen we samen de veiligheidsvoorschriften naleven volgens de richtlijnen van het RIVM.

 

Hoe gaan we om met reeds geplande afspraken?

Wellicht heb je zelf al gebeld, anders nemen wij contact met jou op. Samen met jou wordt beoordeeld of het verstandig en om de afspraak doorgang te laten vinden en op welke manier. 

 

Help, ik heb een storing en wat nu?

Geen enkel probleem wij helpen jou op de manier zoals je dat van ons gewend bent. Bel ons gerust. Tot 22.00 uur word jij teruggebeld. Onze support medewerker beoordeelt samen met jou hoe we jou het beste kunnen helpen. Ook hier geldt, mochten wij bij elkaar op locatie komen dan zullen we beiden de veiligheidsvoorschriften in acht moeten nemen.

We zullen het samen doen, samen staan we sterk!

 

   

  Onze veiligheidsvoorschriften

  • Wij begroeten jou met onze glimlach ipv een hand
  • Wij houden 1,5 meter afstand
  • Wij niesen en hoesten in onze elleboog
  • Wij desinfecteren onze handen bij binnenkomst
  • Wij vragen jou hetzelfde te doen
  • Betalingen ontvangen wij graag via onze pin terminal

  Inschrijven voor onze nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte! We sturen slechts 1 nieuwsbrief per maand.