Adviesgesprek?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om je bedrijfsvoering eens onder de loep te nemen.

Gesprek aanvragen

Van bedenkelijke blikken naar zalige smaken: de opkomst van mocktails in de horeca!

"Wat ben jij ongezellig, drink toch gewoon mee!"

Deze opmerking krijg ik helaas vaak te horen. Ik lust geen alcohol dus ben ik voor velen ongezellig als het om drinken gaat. Gelukkig zijn er genoeg alternatieven zoals heerlijke mocktails. Dit zijn alcoholvrije cocktails. Het woord mock betekent in het Engelse nep. Ze zijn lekker van smaak en de
prijs is hetzelfde als van een “echte” cocktail. Mijn favoriet is Gin-tonic met in plaats van tonic, Gingerale. Gemiddelde prijs is tussen de € 5,00 en € 10,00. Dus zeker de moeite waard! 

Als je om een alcoholvrije cocktail vraagt zie je nog vaak bedenkelijke gezichten. Mijn advies is om op jouw kassa en handterminal een apart keuzemenu hiervoor te maken. Met één druk op de knop zie je dan meteen welke mocktails jullie hebben. Het is zelfs mogelijk om de ingrediënten te vermelden. Zo kunnen al jouw medewerkers vertellen wat erin zit. Klik hier voor de recepten van 36 zalige mocktails. 

Dit geldt natuurlijk ook voor de alcoholvrije bieren en alcoholvrije wijnen. Wat wijn betreft zul je verrast zijn over de smaak en het aanbod.
Ik kom ze graag bij jou testen!

Chantalle Kusters-Boels
Directie

(Foto:Chantalle)

Deel dit verhaal

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! We sturen slechts 1 nieuwsbrief per maand.