Adviesgesprek?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om je bedrijfsvoering eens onder de loep te nemen.

Gesprek aanvragen

Vectron onthult de nieuwste trend: Android Handterminal die ook kan pinnen!

Vectron brengt de toekomst naar jouw horecazaak met de revolutionaire VECTRON POS M4 Pay. Deze mobiele kassa is ontworpen om alle uitdagingen in de horecabranche aan te gaan. Vanaf het moment van bestellen tot aan de betaling, ervaar je moeiteloze bediening en razendsnelle orderinvoer.

Met de VECTRON POS M4 Pay kunnen kaartbetalingen direct worden geaccepteerd dankzij de SoftPOS-oplossing. Dit betekent dat je geen aparte kaartterminal meer nodig hebt. De NFC-contactloze lezer van dit alles-in-één kassasysteem maakt betalingen mogelijk via Tidypay voor alle gangbare kaarttypen en zelfs via smartphones.

Waarom zou je kiezen voor deze alles-in-één terminal?

Tijdsbesparing

Jouw medewerkers besparen kostbare tijd doordat ze met de mobiele POS M4 Pay niet alleen bestellingen kunnen opnemen, maar ook direct kaartbetalingen kunnen accepteren.

Minder kosten

Slechts één apparaat is nodig voor al je kassafunctionaliteiten, wat resulteert in lagere kosten.

Ontlasting voor werknemers

Geef je team een pauze van het heen en weer lopen. Met de VECTRON POS M4 Pay hebben ze meer tijd om te besteden aan het verwennen van jouw gasten.

Klanttevredenheid

Een snellere en eenvoudigere bestel- en betaalervaring betekent meer gemak voor jouw gasten en een hogere mate van klanttevredenheid.

 

Deel dit verhaal

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! We sturen slechts 1 nieuwsbrief per maand.