Adviesgesprek?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om je bedrijfsvoering eens onder de loep te nemen.

Gesprek aanvragen

Bar & keukensoftware

Zoeken naar de juiste bon als een tafel verhuist. De keukenbrigade en de bartender die continu bonnen schuift en handgeschreven orders moet ontcijferen. Chaos wanneer de bonprinter vastloopt of er extra frietjes worden besteld. Pff.

Ruil jij die onrust, miscommunicatie en kwaliteitsverlies liever in voor meer rendement, ontspannen medewerkers en supertevreden gasten? Kies voor booq Bar/Kitchen Manager!

Gesprek aanvragen

Keukenschermen voor verschillende parties

Zoeken naar bonnen op de rails, continu schuiven of paniek als ze kwijtraken? Door booq Kitchen Manager is dit verleden tijd. Met ons slimme keukenmanagementsysteem werk je papierloos. Alle bestellingen die de bediening op hun handterminal, QR code, bestelzuil of kassa invoeren, komen automatisch als digitale bonnen in chronologische volgorde binnen op keukenschermen bij de partie naar keuze. Op het scherm kan de chef of bartender eenvoudig met één tik de bestelling starten of afronden. Zo heb je in één oogopslag overzicht van de lopende bestellingen en zijn ze altijd tegelijkertijd klaar. Ook kan je orders samenvoegen of prioriteren. Dankzij booq Kitchen Manager verlopen je processen sneller en soepeler.

Benieuwd hoe dit in dit in de praktijk werkt kijk hier

Dankzij slimme software is je brigade altijd op de hoogte van wijzingen zonder onnodig gestoord te worden. Wijzingen per tafel zijn duidelijk zichtbaar door waarschuwingsiconen of juist stilzwijgend in beeld wanneer er nog niet gestart is met de bereiding. Met als resultaat meer werkplezier, meer rust, een betere focus en efficiënter werken!

 

Bedieningscherm

Ook voor de bediening is het touchscherm uitermate efficiënt. Ze zien de status van elke order en hebben de controle op doorvraag. Verder zien ze hoe lang de gerechten in bereiding zijn en wanneer ze deze kunnen uitserveren.

Barscherm

Zoeken naar bonnen achter de bar, kwaliteitsverlies door het schenken van drankjes in de verkeerde volgorde en onhandige looproutes? Met booq Bar Manager los je dit op. Het slimme managementsysteem vervangt je huidige productieprinter achter de bar. Ingevoerde bestellingen verschijnen meteen als digitale bon in de meest handige volgorde op het touchscherm. Op basis van de bonnen kan de barmedewerker bestellingen efficiënt uitserveren én eenvoudig combineren. Dankzij het barmanagement van booq heb je meer rust op de werkvloer, een verhoogd rendement en meer tijd voor gastvrijheid.

Fastfood scherm

Ook voor de fastservice-industrie is de Kitchen manager een waardevolle toevoeging. De papieren bonnen en onrust zijn verleden tijd. Met de Kitchen Manager kan je de bereiding van gerechten in jouw snackbar, cafetaria of afhaalrestaurant perfect timen. Ongeacht of deze gerechten in de zaak of thuis online worden besteld, afgehaald of bezorgd. Jouw team heeft altijd overzicht van alle bestellingen. Controle én extra tijd voor gastvrijheid!

Afhaalscherm

Je klanten thuis laten bestellen per app of in de zaak bij een bestelzuil? Ook dat kan in combinatie met de Kitchen Manager! De orders komen bij de kok binnen op het keukenscherm en wanneer de bestelling gereed is verschijnt deze bij de order pick-up op het afhaalscherm. Bestelt je klant via de app, dan kan deze via de app precies de afhaaltijd inzien. Wachttijden zijn zo verleden tijd.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! We sturen slechts 1 nieuwsbrief per maand.