Adviesgesprek?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om je bedrijfsvoering eens onder de loep te nemen.

Gesprek aanvragen

Bestelzuilen & narrowcasting

Gasten kunnen in alle rust zelf kiezen en bestellen, en bestellen zo gemakkelijk meer. Ze kiezen in een paar tikken hun gewenste producten. Extra handig: de bestelzuil kan hier automatisch upselling-suggesties bij geven. Na betaling ontvangt de gast een bon met een ordernummer, dat ook op de keukenschermen en het afhaalscherm verschijnt. Is de order klaar, dan ziet de gast het op dit scherm en kunnen ze deze bij de balie ophalen.

Gesprek aanvragen

Bestelzuilen

Met een bestelzuil in je zaak verkoop je nooit meer ‘nee’. Het is dé manier om het bestelproces voor je gasten  te vereenvoudigen en te versnellen. Is de rij bij de cafetariakassa bijvoorbeeld te lang? Dan stappen ze er gewoon uit en bestellen ze zélf bij de bestelzuil. Op handige afhaalschermen zien je gasten dan precies wanneer hun bestelling voor ze klaar staat. De basis voor de bestelzuil is jouw gepersonaliseerde bestelwebsite, die we op maat voor je kunnen maken. Met een paar klikken op de site of tikken op de zuil ben je bij het gewenste product. Onderhoud is geen issue. Is je kassa gekoppeld aan je webshop en pas je hierin prijzen aan, dan wijzigen deze automatisch mee op de bestelzuil. En met sfeerbeelden en animaties verwerken we in de bestelbeleving de look & feel van jouw onderneming!

Narrowcasting

Net als je website of webshop, beheer je de inhoud van je narrowcasting in het contentmanagementsysteem (CMS). Een product uit de bestelwebsite voeg je gemakkelijk toe aan je narrowcastingschermen door deze optie aan te vinken in het CMS. Als je met meerdere schermen werkt kun je aangeven op welk scherm je welk produkt wil weergeven. Wil je het in een prijslijst weergegeven hebben of wil je het artikel uitvergroten om de attentie waarde te verhogen. Door de synchronisatie tussen narrowcasting en de kassa, verandert een aangepaste prijs direct op je bestelwebsite, eventueel kiosk en narrowcastingschermen. Super handig en geen kans op fouten!

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! We sturen slechts 1 nieuwsbrief per maand.