Adviesgesprek?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om je bedrijfsvoering eens onder de loep te nemen.

Gesprek aanvragen

Bestelzuilen & narrowcasting

Als ondernemer wil je dat jouw online aanwezigheid staat als een huis. Inclusief dezelfde sfeer, beleving en kracht als je fysieke onderneming. Dat snappen wij! Daarom bieden we jou booq Websites/webshops. Een krachtig contentmanagementsysteem (CMS) voor onder meer webshops, websites en bestelwebsites, dat je gemakkelijk zelf kunt aanpassen en onderhouden. Geheel op maat gemaakt naar jouw wensen!

Gesprek aanvragen

Bestelzuilen

Met een bestelzuil in je zaak verkoop je nooit meer ‘nee’. Het is dé manier om het bestelproces voor je gasten  te vereenvoudigen en te versnellen. Is de rij bij de cafetariakassa bijvoorbeeld te lang? Dan stappen ze er gewoon uit en bestellen ze zélf bij de bestelzuil. Op handige afhaalschermen zien je gasten dan precies wanneer hun bestelling voor ze klaar staat. De basis voor de bestelzuil is jouw gepersonaliseerde bestelwebsite, die we op maat voor je kunnen maken. Met een paar klikken op de site of tikken op de zuil ben je bij het gewenste product. Onderhoud is geen issue. Is je kassa gekoppeld aan je webshop en pas je hierin prijzen aan, dan wijzigen deze automatisch mee op de bestelzuil. En met sfeerbeelden en animaties verwerken we in de bestelbeleving de look & feel van jouw onderneming!

Webshop

Een eigen ontwerp en gezicht vinden wij belangrijk. Je digitale etalage moet overtuigen. Net als bij het aanmeten van een maatpak zorgen onze designers dat het karakter van je huisstijl weerspiegeld wordt in de uitstraling van je webwinkel. Speciale wensen? Maatwerk is voor ons geen enkel probleem.

Mobielvriendelijke webshop

Jouw klanten zijn dag en nacht online, en gebruiken desktop-computers, laptops, tablets en smartphones. Een website van booq is ‘out of the box’ responsive en wordt op alle apparaten optimaal getoond. Ideaal dus als je klant ‘s avonds op de bank nog even snel een bestelling wil plaatsen en zijn mobieltje erbij pakt. Dankzij het responsive design schaalt de website mee op basis van de gebruikte schermbreedte. Dat is niet alleen fijn voor de bezoeker, maar ook voor zoekmachines zoals Google! Bijkomend voordeel: je hoeft dus géén aparte mobiele website bij te houden.

Tafelservice

Via je booq POS-kassa laad je de tafels in je booq bestelwebsite. Daar kun je per tafel een QR-code aanmaken, en deze bijvoorbeeld met bordjes op de desbetreffende tafels in je zaak plaatsen. Een klant kiest bij binnenkomst een vrije tafel en scant het bordje met z’n smartphone. Dan opent automatisch jouw bestelwebsite, mét het juiste tafelnummer al ingevoerd. De gast kiest wat lekkers en rekent af met zijn bankapp. Jouw team verwerkt het gerecht in de keuken verwerkt en brengt het naar de juiste tafel. Ook een tweede rondje drinken bestelt de gast gewoon zelf met zijn of haar smartphone.

Deze QR-tafelservice is niet alleen voor de gasten een extra service, maar ook uitermate geschikt om je bedienend personeel tijdens piekuren te ontlasten.

Test en ervaar zelf hoe gemakkelijk het werkt

Scan de qr code met je mobiele telefoon en je komt automatisch terecht op de bestelsite met vermelding van jouw tafelnummer. Zeker nu in deze tijd van personeelstekort is dit een mooie oplossing. Klanten kunnen zelf direct bestellen als ze hier behoefte aan hebben.

Narrowcasting

Net als je website of webshop, beheer je de inhoud van je narrowcasting in het contentmanagementsysteem (CMS). Een product uit de bestelwebsite voeg je gemakkelijk toe aan je narrowcastingschermen door deze optie aan te vinken in het CMS. Als je met meerdere schermen werkt kun je aangeven op welk scherm je welk produkt wil weergeven. Wil je het in een prijslijst weergegeven hebben of wil je het artikel uitvergroten om de attentie waarde te verhogen. Door de synchronisatie tussen narrowcasting en de kassa, verandert een aangepaste prijs direct op je bestelwebsite, eventueel kiosk en narrowcastingschermen. Super handig en geen kans op fouten!

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! We sturen slechts 1 nieuwsbrief per maand.