Adviesgesprek?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om je bedrijfsvoering eens onder de loep te nemen.

Gesprek aanvragen

booq, meer dan de slimste kassa!

Is het aanpassen van prijzen in je huidige kassa te ingewikkeld en duurt nieuwe medewerkers inwerken veel te lang? Met booq POS is dit verleden tijd. De slimme kassasoftware is ontwikkeld om je gasten snel en foutloos te bedienen én richt je naar wens in. Speel met de indeling van kolommen en plaats hardlopers naar voren, zodat je nog sneller de juiste producten selecteert. Stippel via de aanpasbare tafelplattegrond de meest efficiënte looproute uit. Krijg grip op cijfers met realtime rapportages in het management dashboard. Zo krijg je meer inzicht. Meer omzet. Meer tijd!

Any place, any device

Misschien wil je bestellingen kunnen opnemen via tablets. Een 'gewone' consumentensmartphone. Óf juist een industriële, onverwoestbare variant met speciale grip. Booq is hardware-onafhankelijk. Ben je bezig met een bestelling en is de accu van je handterminal leeg? Dan pak je gewoon een ander device en ga je verder waar je gebleven bent.

Gemakkelijk in gebruik

De software van booq is zo intuïtief dat iedereen het systeem in no time onder de knie heeft. Een extreem korte leercurve dus! Met hulp van de geïntegreerde tafelplattegrond zijn bestellingen in seconden geregeld, handelingen met enkele tikken uitgevoerd. Ook als je meerdere vestigingen wilt managen. Of klanten nog meer gemak wil bieden door een perfecte koppeling met contactloos betalen.

Méér dan de ideale kassa

Aan je flexibele tabletkassa koppel je optioneel extra booq oplossingen. Van personeelsplanning tot hotelreserveringssysteem en van keukenmanagement tot webshops gekoppeld aan een bestelzuil. Je kiest zelf wat het beste bij jou past. Ook zijn er extra aansluitingen mogelijk zoals met een RF-reader, magnetische kaartlezer of barcodescanner.

24/7 belangrijke data beschikbaar

Met de ingebouwde BI tool beschik je 24/7 over een visueel dashboard van jouw data. Dit geeft jou op een praktisch en slimme wijze meer inzicht in het reilen en zeilen van jouw bedrijf. Zo kun je direct sturen, inspelen op alle kansen en je rendement verhogen. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden.

Niet voor niets wordt booq de slimste tablet oplossing genoemd. Booq beschikt over handige instructievideo's, die zorgen dat jij en je medewerkers optimaal gebruik maken van onze mooie totaaloplossing.

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! We sturen slechts 1 nieuwsbrief per maand.