Adviesgesprek?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om je bedrijfsvoering eens onder de loep te nemen.

Gesprek aanvragen

Hello it's me

Samen met jou zetten wij jouw bedrijf on- en offline in de picture. Zo weet iedereen wat je doet en waarom ze bij jou moeten zijn. Wordt het hoog tijd om op te vallen? Tijd voor "Hello it’s me".

Start hier!

Samen met jou brengen wij jouw bedrijf onder de aandacht, zodat jij met plezier rendabel kunt ondernemen. Dit doen we door jou on- en offline te helpen met slim automatiseren en jou op de juiste manier te positioneren in de markt. Door middel van ons stappenplan zien we snel welke stap het meeste rendement oplevert voor jou.

QR bestellen is leuk!

Jouw klanten scannen met hun mobiele telefoon de barcode (QR) die op hun tafel staat. Vervolgens komen ze direct op jouw webshop en bestellen én betalen op hun gemak zelf hun bestelling. Op jouw kassa of PC wordt meteen deze bestelling geprint met het bijbehorende tafelnummer. Jij hebt nu meer tijd en dus meer aandacht voor jouw gasten! Test hier hoe het werkt!

 

Online bestellen is gemakkelijke omzet!

Je eigen bestelsite of webshop maken hoeft echt niet
ingewikkeld te zijn. Je zult verbaasd zijn wie er allemaal online gaat bestellen. Wij regelen de techniek en begeleiden jou met het invullen van alle gegevens. Koppelen aan jouw kassa? Heel slim! Je hoeft maar op één plek iets te veranderen en het staat in jouw webshop én in jouw kassa. Ervaar hier wat onze webshop zo bijzonder maakt!

 

Social media een must voor jou!

Een must voor ieder bedrijf maar voor veel ondernemers een crime. Wij helpen jou met goede berichten, mooie foto's en een strak logo. Met onze handige social media kalender staan al jouw berichten al klaar om te worden gepost. Zo vergroot je jouw naamsbekendheid en vergroot je de betrokkenheid van jouw klanten. Kijk hier hoe we jou online in de picture zetten!

Beloon jouw klanten!

Loyalty is loyaal zijn naar jouw klanten. Laat hun profiteren van jouw mooie acties en jouw interessante deals. Waardoor ze jou vaker bezoeken, meer bij jou besteden en zelfs reclame voor je maken. Hoe jij jouw klanten kunt belonen lees je hier!

 

Online zichtbaarheid doet wonderen!

Bovenaan in Google staan, willen we allemaal. De toverwoorden zijn SEO (werken met de juiste zoekmachine optimalisatie voor websites en online content) en SEA (adverteren via Google). Hiermee duwen we jouw website gestaag naar numero uno. Ervaar hier hoe wij dat doen!

Een mooi beeld zegt meer dan 1000 woorden!

Het lijkt gemakkelijk maar een goede foto of video maken is vakwerk. Als jij zorgt dat jouw produkten er perfect uit zien, zorgen wij voor de mooiste plaatjes of een sfeervolle film. Meerdere foto's van het product, die zoveel mogelijk details laten zien is het geheim. Wij maken jouw klanten enthousiast zodat jij lekker kunt gaan verkopen. Meer...

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! We sturen slechts 1 nieuwsbrief per maand.