Adviesgesprek?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om je bedrijfsvoering eens onder de loep te nemen.

Gesprek aanvragen

Kassa & betaalsystemen

Als ondernemer wil je niet alleen snel en gemakkelijk de bestellingen van je klanten registreren. Je wil ook graag minder tijd kwijt zijn met je administratie en meer inzicht en controle hebben over alles wat zich op de werkvloer afspeelt. Door onze ruime keuze kunnen wij de kassa met jou zoeken die het meest bij jou en jouw organisatie past.

Welke kassa en of tablet oplossing past het beste in jouw bedrijfsvoering?

Deze vraag is de meest essentiële in jouw zoektocht. Want een kassa kun je overal kopen maar hoe weet je nu wat echt bij jou past. Om de juiste keuze te maken is het belangrijk om te kijken welke bedrijfsprocessen wil ik vereenvoudigen en welke koppelingen zijn wenselijk en werken ook echt!  

Ons assortiment bestaat uit booq, Mplus en Vectron. Ieder systeem is uniek. Wil je werken met Apple, Android, Linux of Windows, bijna alles is mogelijk. Zelfs in de cloud, waardoor je altijd en overal toegang hebt tot je kassa en omzetgegevens. Bel ons, we helpen je graag op weg.

 

Gecertificeerd voor Nederland, België en Duitsland

Onze certificering zorgt ervoor dat wij zowel in Nederland, België en Duitsland mogen leveren. Voor andere landen werken wij samen met gecertificeerde partners. Hierdoor kunnen we jou altijd helpen en kun jij kiezen voor de beste oplossing passend bij jouw bedrijfsprocessen. 

10% meer impuls aankopen bij pin betalingen

Pinnen, ja graag! Als ondernemer wil je jouw klanten de mogelijkheid geven om veilig, snel en gemakkelijk te betalen. Welke opties er zijn vertellen wij je graag? Steeds vaker worden pinapparaten gekoppeld aan de kassa om fouten te voorkomen. Informeer altijd vooraf welke kassa gecertificeerd is voor welk pinapparaat. 

6 redenen waarom jij de cashkeeper binnen 24 maanden terugverdient

  • Fraude is uitgesloten
  • Kasverschillen zijn onmogelijk
  • Géén kastelling meer nodig
  • Vals geld wordt direct geweigerd
  • Minder kans op overval, omdat het geld veilig is opgeborgen
  • Hygiënischer in gebruik

Kassa & weegschaal

Jouw klant betaalt nooit te veel of te weinig, omdat deze combinatie jou de mogelijkheid biedt, artikelen op basis van hun gewicht te registreren. De kassa berekent via de ingestelde kiloprijs altijd het juiste bedrag.

Daarnaast kun je de artikelen registreren via een barcode scanner of met een directe toets. Op basis van jouw wensen kiezen we samen welke oplossing het meeste past bij jouw bedrijfsprocessen: Vectron of Mplus.

Verleid jouw klant en verhoog jouw klantgemiddelde

Vandaag de dag is een klantendisplay méér dan alleen de weergave van het aankoopbedrag. In de nieuwe generatie displays is het mogelijk om jouw aanbiedingen te presenteren samen met de hele kassabon. Zo verleid jij jouw klant tot extra aankopen en kan jouw klant zijn aankoop controleren.

Bespaar 2.5 uur per dag

Jouw werknemers kunnen hun kastellingen invoeren in jouw digitale kasboek. Zo heb jij een realtime overzicht van jouw omzetten, kasverschillen en open bonnen. Kasstaat is te koppelen aan de bekende boekhoudpakketten. Hierdoor is de kans op fouten kleiner en behoren papieren en tijdrovende kasstaten tot het verleden. 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! We sturen slechts 1 nieuwsbrief per maand.