Adviesgesprek?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om je bedrijfsvoering eens onder de loep te nemen.

Gesprek aanvragen

MplusKASSA, voor iedere branche een kassa op maat!

De MplusKASSA software voor Windows is een unieke combinatie van gebruikersgemak en overzicht. De software is naast horeca uitermate geschikt voor retail. Onze certificering zorgt er voor dat we zowel in Nederland, België en Duitsland mogen leveren.

Mplus backoffice

Deze software beschikt standaard over uitgebreide backoffice. Hierin kun je eenvoudig het kassa programma wijzigen en je gewenste rapportages maken. Door de integratie van een digitaal kasboek en de koppeling met bekende financiële pakketten o.a. Exact online en Twinfield is het ideaal voor ondernemers die minder tijd kwijt willen zijn aan hun administratie.

Mplus handterminal

Deze Android handterminal app beschikt voer de essentiële functies die nodig zijn om de bestellingen en betalingen aan de tafel op een eenvoudige en snelle manier te verwerken. Efficiënt werken betekent meer omzet en meer tevreden gasten!

Mplus online

Met deze applicatie heb je als ondernemer altijd en overal alle belangrijke management gegevens direct bij de hand. Controleren en bijsturen was nog nooit zo makkelijk!

Gekoppelde weegschaal

Mplus in combinatie met een weegschaal biedt jou de mogelijkheid artikelen op basis van hun gewicht te registreren. De kassa berekent via de ingestelde kiloprijs het juiste bedrag. Dus je berekent jouw klant nooit te veel of te weinig.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! We sturen slechts 1 nieuwsbrief per maand.