Adviesgesprek?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om je bedrijfsvoering eens onder de loep te nemen.

Gesprek aanvragen

Pin- & Kassarollen

Met onze pin- & kassarollen loopt alles op rolletjes!

Kwaliteit staat voorop bij Roltex. We leveren papier van de hoogste kwaliteit, zodat jouw bonnetjes en transacties altijd duidelijk en leesbaar blijven. We weten dat een professionele uitstraling en klanttevredenheid essentieel zijn voor jouw bedrijf, en daarom voldoet ons papier aan de hoogste normen. Ons assortiment omvat zowel thermisch als houtvrij papier. Thermisch papier is ideaal voor kassarollen, omdat het geen inkt nodig heeft. Het thermische proces zorgt ervoor dat de informatie direct op het papier verschijnt bij het afdrukken. Houtvrij papier is een uitstekende keuze voor transacties die langer moeten worden bewaard, omdat het bestand is tegen vervaging en verkleuring.

Duurzaamheid staat centraal bij Roltex. Wij zijn er trots op dat de meeste rollen gemaakt zijn van FSC-gecertificeerd papier. Het FSC-keurmerk staat voor verantwoord bosbeheer en garandeert dat het papier afkomstig is van bossen die op een duurzame manier worden beheerd. Door gebruik te maken van FSC-gecertificeerd papier, dragen we bij aan een beter milieu zonder concessies te doen aan de kwaliteit van ons papier.

Bij Roltex begrijpen we hoe belangrijk het is om altijd voldoende voorraad te hebben. Daarom zorgen we voor een snelle en betrouwbare levering, zodat je nooit zonder rollen komt te zitten. Plaats jouw bestelling via de mail of telefoon en ervaar onze efficiënte leveringsservice.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! We sturen slechts 1 nieuwsbrief per maand.