Adviesgesprek?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om je bedrijfsvoering eens onder de loep te nemen.

Gesprek aanvragen

QR bestellen: scan, bestel, betaal en geniet

Het jaar 2022 is het jaar van QR-codes in de horeca. Simpelweg omdat het personeel bespaart. Bied jouw gasten éxtra service met een investering die al snel meer omzet oplevert. Jong en oud vindt het leuk, praktisch en bestellen méér.

De QR code is een slimme barcode die je kunt gebruiken door er een foto van te maken met een smartphone. Eigenlijk maak je geen foto. De camera van de telefoon herkent direct de QR code en vervolgens kun je de webshop openen. In elke QR code is ook het tafelnummer verwerkt. Dit betekent dat je voor elke tafel een aparte QR code hebt met het bijbehorende tafelnummer. Test maar eens met de hiernaast afgebeelde QR code.....

In deze video ervaar je hoe gemakkelijk het proces kan verlopen als ook jouw klanten via QR code zelf bestellen.

 

Plaats de QR-code op tafel, gasten scannen de code met hun smartphone en komen automatisch - met het tafelnummer al gekoppeld - op je bestelsite. Het is niet nodig een bestelapp te installeren, te navigeren naar een webversie of in te loggen. Je gasten kiezen hun bestelling en rekenen direct af, waarna de order binnenkomt bij de keuken en/of bar. Deze kan worden uitgeserveerd of opgehaald bij de afhaalbalie. Eenvoudig en efficiënt – precies waar je gast naar zoekt!

Gasten bestellen en betalen contactloos met hun eigen smartphone hierdoor bespaar je een medewerker. Je hebt geen specifieke app nodig.

Slimme cross- en upselling is mogelijk via pop-ups in het bestelproces. Of je verplaatst je hardlopers naar de slimste posities op je menukaart. Zo verkoop je nog vaker appeltaart met slagroom bij de koffie en een kaasplankje bij de wijn.

Kies uit verschillende betaalmethodes: iDEAL, creditcard, betalen bij bezorgen of afhalen of boeken op je tafel of kamer.

Ook jouw internationale gasten voelen zicht welkom omdat je ook in hun taal de produkten kunt presenteren inclusief internationale betaalmethoden zoals Sofort en Bankcontact en Mistercash

Om je gasten tijdens een voorstelling in een donkere zaal ongestoord te laten bestellen is een darkmode mogelijk.

Je hoeft geen speciale digitale menukaart te laten maken, je gebruikt de responsive bestelsite in je huisstj die ook inzetbaar is via bestelzuilen als je dat wil.

Als je hem koppelt aan je kassa systeem (Vectron of booq) is je data realtime inzichtelijk in je backoffice. 

Dankzij de koppeling met je kassa en/of keukenschermen is iedere bestelling direct inzichtelijk. Ook zorgt slimme upselling voor een hogere gemiddelde bestedingswaarde en doorloopsnelheid. Maximale flexibiliteit, veiligheid én aansluiten bij de mindset en wensen van de gast. Dankzij QR-bestellen kan je zaak veilig en vertrouwd open en haal je zo veel mogelijk omzet binnen!

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! We sturen slechts 1 nieuwsbrief per maand.