Adviesgesprek?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om je bedrijfsvoering eens onder de loep te nemen.

Gesprek aanvragen

Tafel reservering

Handmatig je reserveringen verwerken in een zwaar reserveringsboek. Een dubbel geboekte tafel. Balen omdat je aan het einde van de maand extra commissie betaalt. Pff. Ruil jij die onhandigheid en miscommunicatie liever in voor de beste reserveer ervaring voor je gasten én voor je team? Dan is de commissievrije booq Tafelreservering iets voor jou!

Altijd bereikbaar voor reserveringen

Je maakt het je gasten graag gemakkelijk. Daarom wil je ervoor zorgen dat ze probleemloos online kunnen reserveren. Omdat het nog te vroeg is om te bellen, omdat ze onderweg zijn of omdat ze dat gewoon prettiger en sneller vinden. Met booq Tafelreservering is dat zo geregeld.

Optimale bezetting

Op het startscherm zie je in één oogopslag welke tafel beschikbaar, gereserveerd of bezet is. Sleep reserveringen eenvoudig naar andere tafels voor een optimale bezetting. En walk-ins? Die zet je binnen enkele seconden in het systeem dankzij een speciaal tabblad, zodat je bezettingsgraad actueel blijft.

Tafels reserveren vanuit Google, Facebook en jouw website

Reserveren met Google is een nieuwe dienst van de zoekmachine gigant die zorgt voor 3-5% meer boekingen. Reserveringen vanuit Google verschijnen daardoor, net als die van je eigen website of Facebook, direct in de planning van booq tafelreservering. Reserveren met Google is alleen mogelijk met een Google account, wat de kans op no-shows aanzienlijk verlaagt.

Jouw arrangementen altijd onder de aandacht bij jouw gasten

Ook kun je jouw gasten nu verleiden voor o.a. een speciaal arrangement tijdens kerst of Valentijnsdag, een wildavond, een lunchdeal, happy hour of een avond livemuziek. Je stelt deze aanbiedingen of arrangementen eenvoudig zelf in, én ze zijn direct zichtbaar voor je gasten. Ze worden namelijk inclusief foto getoond onder je reserveringskalender. Ideaal om reserveringen te stimuleren en thema avonden succesvoller te laten zijn. 

Veilig en conform maatregelen

Jij en jouw gast registeren de reservering in jouw booq tafelreservering platform. Op deze manier heb je alle NAW gegevens van jouw gasten bij de hand en altijd up to date. Via de Corona checklist voldoe je aan alle eisen die er op dit moment gesteld worden aan jou als horeca ondernemer. 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! We sturen slechts 1 nieuwsbrief per maand.