Adviesgesprek?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om je bedrijfsvoering eens onder de loep te nemen.

Gesprek aanvragen

Tafel reservering

Handmatig je reserveringen verwerken in een zwaar reserveringsboek. Een dubbel geboekte tafel. Balen omdat je aan het einde van de maand extra commissie betaalt. Pff. Ruil jij die onhandigheid en miscommunicatie liever in voor de beste reserveer ervaring voor je gasten én voor je team? Dan is de commissievrije booq Tafelreservering iets voor jou!

Altijd bereikbaar voor reserveringen

Je maakt het je gasten graag gemakkelijk. Daarom wil je ervoor zorgen dat ze probleemloos online kunnen reserveren. Omdat het nog te vroeg is om te bellen, omdat ze onderweg zijn of omdat ze dat gewoon prettiger en sneller vinden. Met booq Tafelreservering is dat zo geregeld.

Optimale bezetting

Op het startscherm zie je in één oogopslag welke tafel beschikbaar, gereserveerd of bezet is. Sleep reserveringen eenvoudig naar andere tafels voor een optimale bezetting. En walk-ins? Die zet je binnen enkele seconden in het systeem dankzij een speciaal tabblad, zodat je bezettingsgraad actueel blijft.

Tafels reserveren vanuit Google, Facebook en jouw website

Reserveren met Google is een nieuwe dienst van de zoekmachine gigant die zorgt voor 3-5% meer boekingen. Reserveringen vanuit Google verschijnen daardoor, net als die van je eigen website of Facebook, direct in de planning van booq tafelreservering. Reserveren met Google is alleen mogelijk met een Google account, wat de kans op no-shows aanzienlijk verlaagt.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! We sturen slechts 1 nieuwsbrief per maand.