Adviesgesprek?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan om je bedrijfsvoering eens onder de loep te nemen.

Gesprek aanvragen

Website & webshop

Zet je zelf online in the picture met een website en webshop. Ben jij er ook van overtuigd dat dit extra omzet voor jou genereert? Lees dan verder.

Gesprek aanvragen

Webshop

De kracht van de webshop is het gemak waarmee klanten bij jou kunnen bestellen. Anyplace en anytime ben je bereikbaar. Laat je verrassen door de bestellingen die als vanzelf binnenstromen. Wij regelen de techniek met bewezen standaardoplossingen en slimme koppelingen. Geen verborgen tarieven maar een webshop die zich terugverdient. Benieuwd hoe prettig de werking is als de webshop gekoppeld is aan de kassa en aan de keukenschermen bekijk dan deze video 

 

Design en ontwerp

Een eigen ontwerp en gezicht vinden wij belangrijk. Je digitale etalage moet overtuigen. Daarom kies je voor ons voor een standaard die we voor je personaliseren, óf juist voor maatwerk. Zo zorgen onze designers dat het karakter van je huisstijl weerspiegeld wordt in de uitstraling van je webwinkel. Speciale wensen zijn voor ons geen enkel probleem. Net als dat je kunt kiezen voor een stand-alone webshop of juist gekoppeld aan bijvoorbeeld je kassa of bestelzuil.

Kort en krachtig communiceren is het allerbelangrijkste bij een website. Verleid je klant! Sterke teksten, strakke lay-out en mooie foto's zijn hiervoor de juiste ingrediënten. Neem kontakt met ons en we laten je graag mooie voorbeelden zien.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte! We sturen slechts 1 nieuwsbrief per maand.