Roltex

Vakantiepark

Altijd open? Zo bewaar jij de rust en het overzicht

Op de camping en het vakantiepark is het een gezellige drukte. Als de eerste tenten worden opengeritst, heeft jouw bakker de broodjes al klaar. De winkel is open en in het restaurant worden de voorbereidingen getroffen voor de lunch en het avondeten.

Gemakkelijk bestellen vanaf de campingplaats

Eén systeem voor alle verschillende afdelingen

Plan eenvoudig jouw personeel

Efficiëntie in Jouw Minidorp!

De broodjes en boodschappen kunnen via de webshop online worden besteld. Weet jij precies waar je aan toe bent. Een QR-code bij de campingplaats is de superhandig. Eén plek voor alle bestelde diensten en producten. Ook in het cafetaria kunnen online bestellingen worden voorbereid en hou je het overzicht dankzij onze schermen. Een tafeltje in het restaurant reserveren je gasten via de website. De processen lopen door in jouw minidorp dat altijd open is.

Beheer met overzicht en rust

Achter de schermen bewaar jij de rust en het overzicht. Welke producten en diensten wegen op tegen de investeringen? Hoe bied je het personeelstekort het hoofd? Welke weken en dagen lopen het beste? Op basis van de cijfers neem je nieuwe beslissingen over openingstijden, personeel, arrangementen en prijzen. Zo blijft vakantie ook voor jou leuk!

Campings en parken waar we processen optimaliseren

Waarom Roltex?

Bij Roltex begrijpen we dat elk bedrijf unieke uitdagingen en processen heeft. Daarom verdiepen we ons in jouw specifieke behoeften, zodat we je op maat kunnen adviseren. Geen overbodige opties, geen poespas, maar een kassasysteem dat rust, inzicht en vrijheid biedt.

Onze succesverhalen