Roltex

Vereniging

Scoren in de derde helft

In jouw club werken veel vrijwilligers. Een kassasysteem moet daarom vooral eenvoudig en foutloos te bedienen zijn. De piekbelasting in de rust vraagt daarnaast om snelheid en gemak. Gaat de club voor cashless? Ook dat kan met onze systemen.

Eenvoudig en laagdrempelig in gebruik

Extra veiligheid door cashless betalen

Controle en beheer op afstand

Slimme oplossingen voor ledenbinding en efficiënt beheer

Alles draait om het clubgevoel. Beloon je je leden met korting? Dat kan met een clubpas. Deze kan ook worden gebruikt als ‘pot’ voor een team dat na afloop van de wedstrijd geld bij elkaar legt.

 

Wil je op feestavonden met munten en aangepaste prijzen werken? Geen probleem. De administratie klopt, ook als je zelf wat te vieren hebt met jouw club. Maar je bent er natuurlijk niet altijd zelf. Daarom is het fijn dat je prijzen en producten op afstand kunt aanpassen en de planningen en cijfers kunt inzien. Zo blijft vrijwilligerswerk leuk en de club gezond.

Verenigingen waar we processen optimaliseren

Waarom Roltex?

Bij Roltex begrijpen we dat elk bedrijf unieke uitdagingen en processen heeft. Daarom verdiepen we ons in jouw specifieke behoeften, zodat we je op maat kunnen adviseren. Geen overbodige opties, geen poespas, maar een kassasysteem dat rust, inzicht en vrijheid biedt.

Onze succesverhalen