Roltex

Bar/Kitchen Manager

Zoeken naar de juiste bon als een tafel verhuist. De keukenbrigade en de bartender die continu bonnen schuift en handgeschreven orders moet ontcijferen. Chaos wanneer de bonprinter vastloopt of er extra frietjes worden besteld. Pff. Ruil jij die onrust, miscommunicatie en kwaliteitsverlies liever in voor meer rendement, ontspannen medewerkers en supertevreden gasten?
Ijssalon Bar & Keukenschermen Roltex Clevers

Flexibel inzetbaar voor
opeten of afhalen

Wil je minder afhankelijk zijn van hoe goed je team informatie doorgeeft en meer rust en overzicht ervaren tijdens het koken? Bij Roltex begrijpen we dat een goede keuken draait om duidelijke communicatie. Met onze handige digitale keukenschermen verlopen je keukenprocessen soepeler dan ooit tevoren, zodat je meer tijd hebt om te doen waar je echt van houdt: koken.

Slimme bestellingen, snelle service!

Een handig touchscreen in de bar ontvangt bestellingen direct van de handhelds, waardoor de snelheid van serveren flink toeneemt. Met slimme kleurcodes op het scherm worden drankjes per sectie gesorteerd, zodat het personeel de handigste route kan nemen! Zo krijgt elke gast een perfect getapt biertje en blijft de koffie lekker warm tot aan tafel.

Deze klanten werken al met schermen

Ben jij de volgende?

De voordelen van BKM Schermen

Roy Jacobs

Eigenaar - Eetcafé aon't bat

“Door de keuken- en barschermen ervaren wij direct een betere samenwerking tussen onze parties. Wij willen ze absoluut niet meer missen!”

Deze schermen kun jij gebruiken

Barscherm

Zoeken naar bonnen achter de bar, kwaliteitsverlies door het schenken van drankjes in de verkeerde volgorde en onhandige looproutes? Met booq Bar Manager los je dit op. Het slimme managementsysteem vervangt je huidige productieprinter achter de bar. Ingevoerde bestellingen verschijnen meteen als digitale bon in de meest handige volgorde op het touchscherm. Op basis van de bonnen kan de barmedewerker bestellingen efficiënt uitserveren én eenvoudig combineren. Dankzij het barmanagement van booq heb je meer rust op de werkvloer, een verhoogd rendement en meer tijd voor gastvrijheid.

Neem contact op

Keukenscherm

Zoeken naar bonnen op de rails, continu schuiven of paniek als ze kwijtraken? Door booq Kitchen Manager is dit verleden tijd. Met ons slimme keukenmanagementsysteem werk je papierloos. Alle bestellingen die de bediening op hun handterminal, QR code, bestelzuil of kassa invoeren, komen automatisch als digitale bonnen in chronologische volgorde binnen op keukenschermen bij de partie naar keuze. Op het scherm kan de chef of bartender eenvoudig met één tik de bestelling starten of afronden. Zo heb je in één oogopslag overzicht van de lopende bestellingen en zijn ze altijd tegelijkertijd klaar. Ook kan je orders samenvoegen of prioriteren. Dankzij booq Kitchen Manager verlopen je processen sneller en soepeler.

Neem contact op

Bedieningscherm

Ook voor de bediening is het touchscherm uitermate efficiënt. Ze zien de status van elke order en hebben de controle op doorvraag. Verder zien ze hoe lang de gerechten in bereiding zijn en wanneer ze deze kunnen uitserveren.

Neem contact op

Fastfoodscherm

Ook voor de fastservice-industrie is de Kitchen manager een waardevolle toevoeging. De papieren bonnen en onrust zijn verleden tijd. Met de Kitchen Manager kan je de bereiding van gerechten in jouw snackbar, cafetaria of afhaalrestaurant perfect timen. Ongeacht of deze gerechten in de zaak of thuis online worden besteld, afgehaald of bezorgd. Jouw team heeft altijd overzicht van alle bestellingen. Controle én extra tijd voor gastvrijheid!

Neem contact op

Afhaalscherm

Je klanten thuis laten bestellen per app of in de zaak bij een bestelzuil? Ook dat kan in combinatie met de Kitchen Manager! De orders komen bij de kok binnen op het keukenscherm en wanneer de bestelling gereed is verschijnt deze bij de order pick-up op het afhaalscherm. Bestelt je klant via de app, dan kan deze via de app precies de afhaaltijd inzien. Wachttijden zijn zo verleden tijd.

Neem contact op