Roltex

Booq

Kies voor een kassasysteem dat het runnen van je bedrijf makkelijker maakt. Geniet van gebruiksgemak en betrouwbaarheid, alles tegen aantrekkelijke prijzen. Ongeacht de grootte van je zaak, met booq POS investeer je in topkwaliteit en gegarandeerde zekerheid, nu en voor altijd!

Ontmoet booq POS

Het kassasysteem ontworpen met gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid en eenvoud beheer in het achterhoofd. Ervaar hoe eenvoudig en intuïtief het is, net als het gebruik van een smartphone, terwijl het u tijd bespaart en het beheer een fluitje van een cent maakt.

Innovatie & betrouwbaarheid

Geniet van een kassasysteem dat met je meegroeit, altijd up-to-date is dankzij voortdurende innovatie op basis van gebruikersfeedback, en ongeëvenaarde stabiliteit, zekerheid en flexibiliteit biedt. Of je nu een betrouwbare kassa zoekt of integraties met boekhouding en voorraadbeheer wenst, booq POS is de oplossing.

Deze klanten werken al met de booq POS

Ben jij de volgende?

Interessante kassasysteem features

Solage Bogman

Eigenaresse - Aan de bock & Bie de Veldwachter

“Met 1 druk op de knop zie ik al cijfers van het bedrijf waardoor ik hier bewust mee bezig blijf. En aansluitend daarbij is de service altijd even adequaat en vriendelijk.”

Meer informatie over booq POS

Kies de hardware

Met de booq POS app verander je elk apparaat in een handomdraai in een indrukwekkende mobiele kassa. Of je nu de voorkeur geeft aan iPhones, iPads, Android-tablets of -smartphones, industriële handhelds, of zelfs een mix hiervan; de keuze is volledig aan jou! Bovendien ben je niet verplicht om de hardware samen met de software aan te kopen, wat jou maximale flexibiliteit, schaalbaarheid en vrijheid biedt.

Neem contact op

Unieke Backoffice

Het booq kassasysteem onderscheidt zich met een visuele, overzichtelijke cloud-based backoffice, waardoor beheer van je zaak overal mogelijk is, zonder complexe scripts of aanpassingen. Artikelen wijzigen, prijzen aanpassen, menu's of promoties creëren is simpel, net als het beheren van extra bestelopties zoals QR-codes of bestelzuilen, met een eenmalige prijsaanpassing. Bovendien krijg je gratis toegang tot realtime analyses via booq BI voor gerichte bedrijfsvoering en meer succes.

Neem contact op

Flexibel en schaalbaar

Orders worden vanaf vaste kassa's of handhelds onmiddellijk geregistreerd, naar de keuken verzonden en per tafel bijgehouden. Je kunt het aantal apparaten (licenties) gemakkelijk uitbreiden tijdens piekmomenten, zoals evenementen of de zomerperiode, en weer inleveren wanneer ze niet meer nodig zijn. Met booq sta je sterk, dankzij een betrouwbaar systeem tegen een vast maandelijks tarief.

Neem contact op

Koppelingen

Als je voor booq kiest, ben je niet beperkt tot alleen booq Bricks. We integreren moeiteloos met een breed scala aan externe applicaties, zodat je de ideale workflow kunt opzetten.

Neem contact op

Personaliseren

Je configureert gemakkelijk je tafelplattegrond en menustructuur naar wens, optimaliseert de kolommenindeling en benadrukt bestsellers voor snelle selectie. Speciale verzoeken van gasten? Voeg ze vlot toe aan de bestelling. Rekeningen splitsen, tafels verplaatsen en upselling bevorderen is simpeler dan ooit.

Neem contact op