Roltex

Pinapparaat

Het moderne pinnen verandert continue. Ook jouw gasten willen betalen met hun smartwatch. En het liefst op het terras. Maar zie jij door alle aanbieders nog welk PIN apparaat voor jou geschikt is? En welke betaalprovider? Wij weten wat het beste bij jou past. Met heldere tarieven én onze vertrouwde service.

Kassa-PIN koppeling

Bespaar tijd met onze kassa-PIN koppeling. Je PIN-omzet verschijnt automatisch in het dagrapport van de kassa, zonder aparte uitdraaien. Dit elimineert kasverschillen door foutieve PIN-invoer. Efficiënt en nauwkeurig, alles in één.

Deze klanten werken al hiermee

Ben jij de volgende?

De voordelen van onze Pin

Jaap van Wijck

Eigenaar - Van Wijck

“Vanaf de opening in 2016 werkt Van Wijck samen met Roltex. We zijn heel erg tevreden over het kassasysteem en de service. Het werkt geweldig, dat we zowel het pinapparaat zelf als het volledige pincontractbeheer bij 1 betrouwbare partner hebben ondergebracht.”

Meer informatie over deze oplossing

Gunstige tarieven

De kosten voor PIN-transacties zijn vaak niet duidelijk; soms wordt een vast bedrag per transactie gerekend, en soms een percentage van elke betaling. Hoewel dit in eerste instantie laag lijkt, kan het uiteindelijk duur uitvallen. Wij analyseren samen met jou je huidige kosten en onderzoeken waar je mogelijk kunt besparen.

Neem contact op

Alles onder één dak

Bij Roltex krijg je alles onder één dak met onze PIN-oplossing. Wij regelen de levering, installatie en het beheer van alle transacties, en zijn je enige aanspreekpunt voor vragen of ondersteuning. Dit maakt je bedrijfsvoering eenvoudiger en efficiënter.

Neem contact op

Mobiel betalen

Verander je Android telefoon in een PIN-apparaat met onze Softpos app. Accepteer moeiteloos contactloze betalingen via de NFC-chip. Voor jouw klanten wordt mobiel betalen zo heel eenvoudig! Informeer naar de mogelijkheden die wij bieden.

Neem contact op