Roltex

QR Bestellen

Laat je gasten moeiteloos zelf bestellen via QR-codes! Het is een eitje met QR-bestellen! Niet alleen handig voor je gasten, maar ook voor jou, omdat het je personeel ondersteunt en je gemiddelde omzet verhoogt. En de kosten? Die zijn zeker geen belemmering!
QR-Bestellen Oplossing Coffeelovers

Scan, Bestel, Geniet!

Neem plaats, scan de QR-code, maak je keuze vanaf je telefoon en ontspan! Met QR-bestellen kunnen jouw gasten op elk gewenst moment zelf bestellen, zonder dat ze een app hoeven te downloaden. Zo bied je zelfs tijdens de drukste momenten snelle service, zelfs bij personeelstekort. Wil je gasten liever bij de bediening bestellen voor een volgende ronde? Ook goed! Met QR-bestellen bepalen jouw gasten zelf hoe ze het liefst bestellen: gastvrije omnichannel service.

Deze klanten werken al met de QR-Codes

Ben jij de volgende?

De voordelen van QR-Bestellen

Michiel Scheijen

MANAGER - COFFEELOVERS

“Het QR-bestellen is vooral prettig als het heel druk is. Dat werkt uitstekend, naast de dienstverlening aan tafel.”

Meer informatie over QR-Bestellen

Hogere gemiddelde omzet

Uit de resultaten blijkt dat de gemiddelde besteding met booq QR-bestellen 20 tot 25% hoger ligt dan bij bestellen via een medewerker. Aantrekkelijke foto's en verleidelijke cross- en upsell-suggesties maken het extra verleidelijk en onvergetelijk.

Neem contact op

Ideaal bij personeelstekort

Tijdens drukke piekmomenten of onverwachte drukte, en zelfs op rustige momenten met beperkt personeel, biedt QR-bestellen de perfecte oplossing! Gasten hoeven niet langer te wachten, omdat ze hun bestellingen zelf kunnen plaatsen. Dit zorgt voor een stressvrije ervaring, zowel voor je gasten als voor je personeel. Bestellen en betalen via een QR-code bespaart al snel 4 minuten per bestelling. Dus meer tijd voor een vriendelijk praatje bij het serveren!

Neem contact op

Bijbestellen of betalen via QR

Met de QR-code op tafel kunnen gasten gemakkelijk extra bestellen, zoals een tweede drankje. Bij het uitserveren ontvangen ze een bon met een unieke code. Wanneer gasten de QR-code scannen, kunnen ze kiezen of ze nog meer willen bestellen of meteen willen afrekenen. Dankzij het unieke systeem van QR-bestellen van booq, worden online en offline service perfect geïntegreerd.

Neem contact op

Fastfoodscherm

Ons systeem is de enige oplossing voor QR-bestellen en betalen die volledig geïntegreerd is in je kassasysteem. Dat scheelt je enorm veel tijd en voorkomt fouten. Pas prijzen op één plek aan, of kies juist voor verschillende prijslijnen, keuzemenu’s en promoties. En de verkoopresultaten? Die zie je terug in één helder overzicht.

Neem contact op