Roltex

Tafelreservering

Je maakt het je gasten graag gemakkelijk. Daarom wil je ervoor zorgen dat ze probleemloos online kunnen reserveren. Omdat het nog te vroeg is om te bellen, omdat ze onderweg zijn of omdat ze dat gewoon prettiger en sneller vinden. Met onze Tafelreservering is dat zo geregeld.
Tafelreservering Booq

Jouw slimme tafelbeheer start hier!

Wil je jouw tafels strategisch en optimaal benutten? Ontdek ons geavanceerde horeca reserveringssysteem! Beheer reserveringen 24/7, check gasten in en uit, en communiceer direct. Pas eenvoudig de tafelbezetting aan voor maximale efficiëntie. Kies voor meer overzicht en hoger rendement. Benieuwd? Ontdek hoe wij dit mogelijk maken!

Deze klanten werken al hiermee

Ben jij de volgende?

De voordelen van tafelreservering

Ellen Franssen

Eigenaresse - Comedie

“Ik ben zeer tevreden over het tafelreserveringssysteem; het brengt rust en overzicht in onze planning en zorgt voor een optimale tafelbezetting. Het heeft onze efficiëntie verbeterd en onze gasten ervaren een vlottere service!”

Meer informatie over Tafelreservering

Volg je reserveringen

Plannen, schuiven, tafels verplaatsen en reserveringen aanpassen was nog nooit zo eenvoudig! Onze intuïtieve reserveringsapp maakt het kinderspel. Of je nu via de browser, je tablet of smartphone werkt, de app staat altijd voor je klaar. Zelfs offline! Beheer tafelreserveringen gemakkelijk op een tablet bij de ontvangst, werk onderweg in de trein of laat de gastvrouw tafelwijzigingen eenvoudig doorgeven via haar smartphone. Zo heb je altijd en overal inzicht in je reserveringen.

Neem contact op

Eenvoudig online reserveren

Gasten reserveren online direct in Google, via Facebook of de kalender op je website. Jij bepaalt de regels van je tafel reserveringssysteem. Events, arrangementen en specials kun je eenvoudig aanmaken en promoten. Altijd afgestemd op jouw huisstijl. Voorkom dure no-shows met aanbetalingen.

Neem contact op

Jouw unieke arrangementen

Verleid je gasten met speciale arrangementen tijdens kerst, Valentijnsdag, wildavonden, lunchdeals, happy hours of avonden met livemuziek. Stel deze aanbiedingen of arrangementen eenvoudig zelf in en ze zijn direct zichtbaar voor je gasten, inclusief foto, onder je reserveringskalender. Ideaal om reserveringen te stimuleren en thema-avonden succesvoller te maken.

Neem contact op