Roltex

Vectron

Met meer dan 30 jaar ervaring biedt Roltex geavanceerde Vectron kassaoplossingen. Geniet van praktische functies, diepgaande inzichten via uitgebreide rapporten, en moderne toegang met de myVectron cloud en Reporting app.
Bakkerij

Vectron Kassa: Uitgebreide Koppelingsmogelijkheden

De Vectron kassa is veelzijdig en kan worden gekoppeld aan diverse softwarepakketten voor sectoren zoals bakkerijen, hotels, boekhouding, en business intelligence reporting. Informeer bij ons naar de koppeling die jij nodig hebt. Vectron biedt ook een eigen loyalty oplossing waarmee je eenvoudig cadeaukaarten kunt aanbieden en aantrekkelijke deals en spaaracties kunt creëren.

Deze klanten werken al met Vectron

Ben jij de volgende?

De voordelen van Vectron

Succesverhaal Raymond Knoors Snackbar

Yves Wolfs

Eigenaar - Pakhoes

“Ik ben ontzettend blij met het Vectron-systeem en de service van Roltex! De efficiëntie en gebruiksvriendelijkheid hebben onze dagelijkse operaties aanzienlijk verbeterd, en de ondersteuning van Roltex is altijd snel en behulpzaam.”

Meer informatie over Vectron

Loyalty

Maak van jouw bezoekers trouwe fans door ze te belonen met interessante voordelen. Geef korting bij een besteding hoger dan een bepaald bedrag. Of bij aankoop van twee flessen ontvang je gratis Red Bull. Trakteer iemand op een coupon of waardebon voor een gratis tweede kopje koffie. Jij verzint de actie en wij maken ze waar!

Neem contact op

myVectron

De myVectron app is perfect voor elk bedrijf, groot of klein, doordat het systeem zich aanpast aan je groeiende behoeften. Deze app verhoogt de flexibiliteit met diverse abonnementsopties en verbetert bedrijfsprocessen door inzichtelijke rapportages. Met de mobiele kassa-functionaliteit versnel je de service en het afrekenen, waardoor de klantenservice efficiënter en vloeiender verloopt. Doorlopende ontwikkelingen zorgen ervoor dat de myVectron app een betrouwbare en toekomstgerichte keuze blijft.

Neem contact op

Backoffice

De Vectron-backoffice-oplossingen ‘Commander’, ‘Journal Tool’ en ‘Contacts’ belichamen gegevensstroom, gegevensanalyse en gegevensbeheer, en bouwen voort op dertig jaar ervaring in digitale kassa-oplossingen. Deze tools vormen samen een betrouwbaar en robuust softwarelandschap, nauwkeurig afgestemd op de praktische behoeften van moderne bedrijven.

Neem contact op