Roltex

Webshop

Laat je menu online voor je werken! Met onze geïntegreerde booq Bestelsite kunnen klanten gemakkelijk vanuit huis hun favoriete gerechten bestellen voor afhaal of bezorging. Dit vergroot je bereik en biedt je gasten nog meer gemak en flexibiliteit.

Beheer jouw webshop eenvoudig zelf

Jouw horeca bestelsite is moeiteloos zelf te onderhouden! In onze overzichtelijke beheeromgeving heb je direct toegang tot essentiële informatie en controleer je snel al je bestellingen. Het toevoegen van artikelen is een fluitje van een cent: voer simpelweg de benodigde informatie in, en je artikelen zijn klaar om online te gaan. Zo houd je meer tijd over voor wat echt telt: je gasten.

Boost je omzet met promoties en upselling

Behaal meer omzet door acties opvallend te promoten op jouw bestelwebshop. Kies zelf welke artikelen extra aandacht verdienen en presenteer ze prominent aan je klanten. Bovendien kan de bestelsite met slimme pop-ups automatisch cross- en upselling-suggesties aanbieden, waardoor elke bestelling nog waardevoller wordt.

Deze klanten werken al met de webshop

Ben jij de volgende?

Interessante kassasysteem features

Raymond Knoors

Eigenaar - Snackpoint Knoors

“Nooit gedacht dat het ons zoveel rust en overzich kon opleveren! De webshop in combinatie met BKM schermen is echt geweldig!”

Meer informatie over onze webshop

Kassa integratie

Prijswijzigingen vanuit de kassa worden direct doorgevoerd in alle bestelmogelijkheden, zoals de bestelsite. Ook worden online bestellingen direct zichtbaar op de digitale keukenschermen bij koppeling met booq Kitchen Manager.

Neem contact op

Makkelijk wijzigen

In de beheeromgeving van onze bestelsite kun je moeiteloos prijzen, artikelen en menu's aanpassen. Het proces is eenvoudig: voer de benodigde informatie in en je wijzigingen zijn direct zichtbaar online. Dit gebruiksgemak zorgt ervoor dat je altijd snel kunt inspelen op de behoeften van je klanten en je aanbod actueel kunt houden.

Neem contact op

Meertalig

Ook internationale klanten bestellen online eten op jouw bestelsite door te switchen naar een andere taal.

Neem contact op

Tijdvensters

Wil je lunchbroodjes alleen verkopen rond het middaguur? In de beheeromgeving kun je tijdvensters instellen voor bepaalde gerechten.

Neem contact op

Responsive In eigen huisstijl

Een bestelsite van booq is responsive en past zich aan de gebruiker. Zo wordt de bestelsite altijd optimaal getoond op elk soort device.

Neem contact op