Roltex

Succesverhaal

Bie de Veldwachter

"De systemen moeten ons tempo kunnen bijbenen"
Met 18 jaar je eigen zaak openen is een prestatie op zich. Maar veel tijd om daar bij stil te staan gunt Solange Bogman (nu 21) van brasserie Bie de Veldwachter zichzelf niet. Ze heeft 1001 ideeën om haar gasten te verwennen. En de systemen moeten haar tempo bijbenen. Solange: “Dit zorgt voor meer rust en overzicht en betere communicatie op de werkvloer. Bovendien kunnen we nieuwe concepten dankzij deze tools makkelijk en snel invoeren.”

Plaats:

Amstenrade, Nederland

Restaurant/lunchroom

"Dat merkt de klant direct"

Waarom koos Solange voor Roltex? Solange: “Ik wilde de technische inrichting vanaf de start goed aanpakken. Via via kwam ik in gesprek met Roltex en wat zij te bieden hebben was precies wat ik nodig had. We werken met vijf bar- en keukenschermen, de kassa en pin, online tafelreserveringen en het systeem voor de personeelsplanning.

 

De systemen werken goed met elkaar samen en dat zorgt voor duidelijkheid en rust. Iedereen weet wat hij moet doen, de warme en koude kant in de keuken houdt elkaar op de hoogte, er raken geen bonnetjes kwijt en we krijgen veel minder telefoon voor de reserveringen. Alles bij elkaar scheelt dit me één man per dag. Maar belangrijker nog vind ik dat het proces lekker loopt. Dat merkt de klant direct.”

"Geen idee is te gek!"

“Voor ons is het ook heel belangrijk dat het systeem achter de schermen naadloos aansluit bij onze financiële administratie”, vervolgt Solange. “Zo zien we direct hoe bepaalde producten lopen en hebben we inzicht in de omzet en planning. Net zo belangrijk vind ik dat we zelf eenvoudig dingen in de kaart en systemen kunnen aanpassen. Als ondernemer wil ik snel kunnen inspelen op veranderingen. Bijvoorbeeld als we een nieuwe avond hebben bedacht, wil ik dat meteen kunnen communiceren in het reserveringsscherm. Geen idee is te gek of het kan ondersteund worden in de systemen van Roltex.

Bekijk het interview met Solange:

20220905-Bie-de-Veldwachter-LQ-107

Meer succesverhalen

Deze klanten gingen jou al voor. Zij delen graag hun succesverhalen met jou!