Roltex

Succesverhaal

Brasserie Bie de Groeve

"Maike zocht een degelijk en stabiel systeem"
Brasserie Bie de groeve werd in 2022 uitgeroepen tot het beste campingrestaurant van Nederland*. Wij begrijpen helemaal waarom: de landelijke ligging, de sfeervolle inrichting en de culinaire, lokaal-georiënteerde kaart vormen een gouden combinatie. (* door de leden van campingspecialist ACSI)

Oplossingen:

Plaats:

Meerssen, Nederland

Maike en Raymond's Succes met Roltex

Zo’n 80 jaar geleden startten de grootouders van Raymond, boerderijcamping ‘t Geuldal. Maike en Raymond zijn nu tien jaar eigenaar en hebben het park helemaal aangepast aan deze tijd. De Brasserie opende in 2019 en is een groot succes. Maike Vaessen: “We wilden het direct goed aanpakken met stabiele systemen voor reservering, betalen en planning. In het buitengebied is de wifi niet altijd betrouwbaar. Met 200 stoelen en 65 personeelsleden konden we geen risico lopen en kozen we voor de betrouwbaarheid van Roltex.”

Wat helpt jou verder?

“In de jaren voor de opening bezochten we diverse horecabeurzen om ons goed te informeren”, vertelt Maike. “Met nul horeca-ervaring keken we onze ogen uit. Geregeld kwam ik in gesprek met Chantalle van Roltex. Ze nam altijd de tijd om mij goed en kundig te informeren over de mogelijkheden. Nu we klant zijn, is die betrokkenheid onverminderd. Als er uitdagingen zijn, komen we daar altijd samen uit. En wat ik ook fijn vind: Roltex kent alle technische mogelijkheden, maar neemt die niet als uitgangspunt. Er wordt gekeken naar wat ons als ondernemer verder helpt. Welke informatie wil je uit je systemen halen? Wat zorgt voor een soepel proces op de werkvloer?”

Echt handig!

“Het online reserveringssysteem scheelt ons enorm veel werk. Hoewel campinggasten en wandelaars natuurlijk ook gewoon binnenlopen of bellen om een tafel te reserveren. Gelukkig maar, want horeca draait wat mij betreft vooral om persoonlijk contact. Handig aan het reserveringssysteem is overigens ook dat we er tafels uit kunnen halen als we krap zitten in onze bezetting. Van de personeelsplanning maken we ook dankbaar gebruik. Die werkt heel eenvoudig en intuïtief. De app die erbij hoort wordt door het personeel gebruikt om hun beschikbaarheid door te geven en de planning te checken. Echt handig!”

Bekijk het interview met Maike:

20220923-Bie-de-groeve-Roltex-LQ-007

Meer succesverhalen

Deze klanten gingen jou al voor. Zij delen graag hun succesverhalen met jou!