Roltex

Succesverhaal

Eetcafe Aon ’t Bat

"Roy, wil de schermen niet meer missen"
Dit bijzondere eetcafe is met name bekend vanwege het overheerlijke driegangenmenu voor een aantrekkelijke prijs. In de zomer staan gasten zelfs in de rij voor een plekje op één van de mooiste terrassen aan de Maas. Dit betekent dat de druk hoog is voor de keuken en bediening. En dat deze dus efficiënt en vloeiend moeten kunnen samenwerken.

Oplossingen:

Plaats:

Eijsden, Nederland

Welk systeem gebruiken zij?

Er wordt gewerkt met 3 Vectron kassa’s, 5 handterminals en 6 keukenschermen en één barscherm. Via Vectron Commander kan ik programmeren en alle rapportages bekijken van het moment en met terug werkende kracht.

Het was even wennen in het begin om met de schermen te gaan werken, maar wat ben ik blij dat we hiervoor gekozen hebben. Wij hebben de keukenschermen als volgt verdeeld. De warme kant, koude kant, snacks, to do en dessert scherm. De bediening kan via het uitgifte scherm precies zien welk gerecht voor welke tafel gereed is om uit te serveren. Via de kassa kun je de de volgende gang uitgevragen, zodat kok weet wanneer hij wat mag gaan bereiden. Dit systeem zorgt voor een perfecte communicatie, timing en samenwerking. Er gaat nooit meer een bon verloren. En er is rust in de keuken waardoor onze kwaliteit stijgt. 

Gepersonaliseerde cadeaukaarten

Voor de cadeaukaarten gebruiken zij de bonVito kaarten die via de Vectron kassa worden op- en afgewaardeerd. Gasten kunnen kunnen zelf bepalen hoeveel geld ze er op willen zetten. En ze zijn niet verplicht om het hele bedrag in één keer te besteden. De bediening scant de barcode op de kaart en geeft vervolgens het gewenste bedrag in. Snel en vooral eenvoudig!

Automatisch wordt alles administratief correct verwerkt, dus geen fouten meer. Ook is het totale verkochte bedrag aan cadeaukaarten inzichtelijk en het nog openstaande saldo aan kaarttegoed. Het levert bovendien nieuwe klanten op, die vaak meer uitgeven dan de waarde van de kaart.

Bekijk hoe het systeem bij Roy werkt:

eetcafe aon t bat terras

Meer succesverhalen

Deze klanten gingen jou al voor. Zij delen graag hun succesverhalen met jou!