Roltex

Succesverhaal

Gaiazoo

"We hebben nu grip op onze processen"
Processen automatiseren is voor GaiaZOO een hele uitdaging. Juist omdat er zoveel verschillende bedrijfsprocessen door elkaar heen lopen. Aan de entree dienen de kortingen makkelijk en snel verwerkt worden, in de horeca daarentegen is het belangrijk dat de caissière zonder na te denken combideals kan aanslaan en dat de juiste prijs berekend wordt aan de klanten.

Oplossingen:

Plaats:

Kerkrade, Nederland

Vrije tijd & Cultuur Gaiazoo
Gaiazoo Vrije tijd & Cultuur

"Efficiënt Kassa- en Personeelsbeheer"

Alle Vectron kassa’s zijn voorzien van het script “combideal”. Hiermee berekent de kassa automatisch de voordeelprijs ongeacht welk luxe broodje of warme drank de klant koopt. Voor de administratie en voor de veiligheid is inzicht in het aantal bezoekers die dagelijks in het park aanwezig zijn essentieel. Wie werkt waar, wanneer en hoe lang, en wat zijn de loonkosten t.o.v. de omzet. Deze informatie is van groot belang voor de afdelingsmanagers en de loonadministratie.

 

Alle kassa’s zijn centraal verbonden via backoffice software, zodat het beheer van het assortiment van alle afdelingen centraal gedaan kan worden. Alle rapportages zijn digitaal beschikbaar. Via de myVectron app kunnen de omzetten live gevolgd worden. Booq personeelsplanner zorgt voor het juiste inzicht en grip op de loonkosten.

Meer succesverhalen

Deze klanten gingen jou al voor. Zij delen graag hun succesverhalen met jou!