Roltex

Succesverhaal

Padel Power Club Limbricht

"Efficiëntie en kwaliteit: onze overtuiging"
Padel is hot. Sinds de opening van Padel Power Club in Limbricht in september 2022 is het aantal leden explosief gestegen. Met 4 padelbanen, 2 smashcourtbanen en een vernieuwde kantine (wat je beter een grand café kunt noemen) is alles uit de kast getrokken om een levendig sportpark te creëren. “We kiezen in alles voor topkwaliteit. Ook in onze systemen”, vertelt horecamanager Milan Ruber.

Oplossingen:

Plaats:

Limbricht, Nederland

"Efficiëntie en service"

Bijzonder aan de club is dat je er kunt padellen én tennissen; als lid (van de padelclub of van tennisvereniging Panta Rhei) of volgens het pay & play-model. Alles is mogelijk en dat haalt alle drempels weg om lekker te gaan sporten. Milan: “Ook in onze horecasystemen wilden we alle drempels weghalen. Als het terras lekker vol zit, nemen we met de handhelds doorlopend bestellingen op en handelen we betalingen af, terwijl in de bar de drankjes worden verzorgd. Alles dat werk bespaart en fouten vermindert heeft meerwaarde, is onze overtuiging. Het gemak van de systemen is ook belangrijk omdat we met veel wisselend, jong personeel werken.”


“De doorslag bij het zoeken van een partner voor ons kassasysteem gaf het persoonlijk contact”, vertelt Milan. “Roltex is een familiebedrijf en dat merk je aan alles. Vragen worden snel en deskundig beantwoord, de installatie en uitleg was top en je voelt gewoon de betrokkenheid. Ze hebben de kassa startklaar opgeleverd en alles werkt soepel.”

Clubgevoel

“Voor ons was het ook belangrijk om het clubgevoel te behouden”, vervolgt Milan. “Voorheen werkte de tennisvereniging met consumptiekaarten. Nu hebben we een clubkaart waarmee je kunt betalen en 10% korting krijgt op alles wat je eet en drinkt. Mooi vind ik dat Roltex de kaart die wij wilden niet zelf in het assortiment had, maar het wél regelt en meedenkt tot het werkt in onze systemen en processen. Ze zijn erg betrokken.”

"Meer dan een kop koffie"

In de kantine kun je niet alleen een tosti of snack eten, maar ook een lekker broodje tonijn. Milan: “We hebben de lekkerste koffie en goeie wijnen, en willen ook een lekkere, gezonde lunch serveren. Met de systemen van Roltex kan ik precies zien op welke dagen het loont om groter uit te pakken. De cijfers geven het overzicht om hier verstandige keuzes in te maken. Zodat je niet met je verse tonijn blijft zitten. In de toekomst willen we de keuken wellicht nog verder uitbreiden. Met de kassasystemen zijn we hier al helemaal op voorbereid.”

Meer succesverhalen

Deze klanten gingen jou al voor. Zij delen graag hun succesverhalen met jou!