Roltex

Succesverhaal

Parkhotel Valkenburg

"Parkhotel Valkenburg heeft een perfecte koppeling tussen kassa en mews"
Parkhotel Valkenburg stapte over naar het nieuwe reserveringssysteem (pms) van MEWS. Dit was de reden om te zoeken naar een kassasysteem dat hier naadloos aan kan koppelen. Na mindere ervaringen met andere systemen werd kritisch gekeken naar de mogelijkheden van booq. Na een tevreden opstart met de kassa werd het systeem verder uitgebreid met beeldschermen voor de keuken en bar, de personeelsplanner en het QR systeem waarmee gasten zelf kunnen bestellen.

Oplossingen:

Plaats:

Valkenburg, Nederland

Parkhotel Valkenburg Succesverhaal

Tijd en aandacht voor de uitleg aan het personeel

Jeroen Polhuis, Financial Controller bij Parkhotel Valkenburg vertelt: “Dus hoe ga je de medewerkers weer op de rit krijgen. Dat waren wel mijn zorgen. Zeker hoe de implementatie gegaan is, met Richard Braam (consultant Roltex). Dat is hartstikke fijn. Die heeft dingen goed uitgelegd. Heel persoonlijk en betrokken. Hij nam de tijd en als er vragen waren dan kreeg je vrijwel direct antwoord en ook een goed antwoord.” 

Als regionaal bedrijf is Roltex dichtbij

“Het vorige kassasysteem had een helpdesk in het buitenland. Maar weet je, het was een beetje afstandelijk en ik vond dat niet fijn. Toen dacht ik als jullie hier zitten is dat wat directer. En achteraf bleek ook wel dat in de aanloopfase je allerlei dingen tegenkomt in een nieuw systeem. Daar wordt wel goed op geacteerd door Roltex. Ik heb ook een soort geruststelling van stel dat er echt stront aan de knikker is. Dan weet ik dat er iemand naar hier rijdt. Niet dat je dan een of ander ding op afstand moet regelen.”

De kok is er heel tevreden over

“We hebben beeldschermen voor de bediening, voor de uitgifte, voor de warme kant en voor de koude kant. Het is zeker een investering. We merkten dat tussen keukenteam en bediening regelmatig discussies waren over het wel of niet uitvragen van bonnetjes. Het blijkt dat je met een systeem als dit het prima kan ondervangen. Maar het was zeker ook wennen voor het keukenteam. Maar we zijn er heel blij mee hoe het werkt. Het geeft zo veel meer overzicht van de situatie en wat ze te wachten staat. We hebben een kok die al jaren met zijn bonnetjes en zijn prikbord werkte… Maar hij heeft het systeem nu helemaal onder controle.”

Meer succesverhalen

Deze klanten gingen jou al voor. Zij delen graag hun succesverhalen met jou!