Roltex

Succesverhaal

Snackpoint Knoors

"Raymond heeft nu meer rust en overzicht"
Omdat je gemakkelijk en snel je bestelling kunt plaatsen op een voor jouw geschikt tijdstip zijn klanten razend enthousiast. Ook ons team is er heel blij mee ze kunnen zich nu volledig focussen op de kwaliteit en de service. De combinatie met de verschillende keukenschermen werkt echt perfect. Als ik geweten had dat het zoveel rust en overzicht zou opleveren van te voren had ik het al veel eerder gedaan.

Oplossingen:

Plaats:

Berg aan de Maas, Nederland

Succesverhaal Snackpoint Knoors
Succesverhaal Raymond Knoors Snackbar

Welk systeem hebben wij?

We hebben een Vectron kassa in combinatie met de booq online webshop. Het maakt voor ons niet uit of de klant online besteld of dat we het via de kassa registreren. Zodra de bon is afgerekend komt hij terecht op onze schermen. We hebben een oplegscherm, een saladerie scherm, 2 schermen aan de bakwand en een inpakscherm. Op deze manier heeft iedere afdeling een goed overzicht en weten ze precies wat van hen verwacht wordt. Zo kunnen we perfect met elkaar samenwerken.

Onze grootste winst is dat we in minder tijd meer bestellingen hebben kunnen realiseren en nauwelijks nog fouten maken. We hebben een beter overzicht en veel meer rust. 

Hoe werkt de webshop?

We kunnen instellen hoeveel bestellingen we op een bepaald tijdstip kunnen bereiden. Als het tijdslot vol is dan kan de kan een ander passend tijdstip naar wens gekozen worden. Zo houden we de juiste balans om onze kwaliteit te kunnen waarborgen.


Zodra we binnen komen voor de mise place kunnen we op de schermen zien welke bestellingen reeds door onze klanten gedaan zijn. Wij kunnen dus nooit een bon kwijt zijn en we werken altijd op volgorde van bestellen.


De bon wordt pas actief op de door ons ingestelde tijd. Dit is de tijd die wij nodig hebben om een bestelling te bereiden. Is er een artikel met een lange bereidingstijd dan krijgen we rechts boven in de hoek een melding. Dit werkt echt super handig.

Raymond Knoors Snackpoint Knoors Succesverhaal

Bekijk hoe het systeem bij Raymond werkt:

snackbar systeem

Meer succesverhalen

Deze klanten gingen jou al voor. Zij delen graag hun succesverhalen met jou!