Roltex

Succesverhaal

Van Wijck

"Jaap heeft nooit meer een kasverschil"
Wie bij Puur van Wijck in het Maastrichtse stadsdeel Wijck zijn genot wil afrekenen kan dit doen per pin of middels een betaalautomaat. Deze automaat, de cashkeeper, geeft net als bij veel parkeergarages contant wisselgeld terug.

Oplossingen:

Plaats:

Maastricht, Nederland

Geen contant geld meer in handen

Het is veiliger en praktischer, legt Jaap van Wijck uit .”Mijn medewerkers en ik krijgen geen geld meer in handen. Dat is dus hygiënischer. Daarnaast accepteert de automaat geen vals geld, dus geen munten die lijken op Euro-munten en geen valse Eurobiljetten”

 

“Het systeem heeft vele voordelen. ’s avonds  hoef ik geen geldlade meer te tellen, dat heeft de cashkeeper al gedaan. Doorgaans moet je dat door een leidinggevende laten doen en die uren spaar ik me nu uit, waardoor de automaat zich snel terug verdient. Het allermooiste is, ik heb nooit meer een kasverschil! Er is een financieel logboek beschikbaar en fraude door bijv. personeel is niet meer mogelijk”.

Gepersonaliseerde cadeaukaarten

“We werken met gepersonaliseerde bonVito cadeau kaarten die via de Vectron kassa worden op- en afgewaardeerd. “Ze zijn leuk, persoonlijk en praktisch. Hierdoor heb ik het totale verkochte bedrag aan cadeaukaarten inzichtelijk en het nog openstaande saldo aan kaarttegoed. Het levert bovendien nieuwe klanten op, die vaak meer uitgeven dan de waarde van de kaart”.

"Er wordt oprecht naar mij en mijn wensen geluisterd"

Jaap heeft een horeca verleden als kok in goede restaurants en zocht toen hij voor zichzelf wilde beginnen, naar een goed en praktisch kassasysteem. Dat was nog niet zo eenvoudig aldus Jaap. “Tot ik bij Roltex binnenstapte. Daar werd oprecht geluisterd naar mijn wensen en konden ze me bieden waar ik naar op zoek was. Over de samenwerking met Roltex ben ik erg tevreden. Joey is vanaf het eerste moment mijn contact persoon en dat contact voelt prettig en vertrouwd. Roltex levert prima service en Joey is erg betrokken en denkt goed mee met mijn bedrijf.”

Meer succesverhalen

Deze klanten gingen jou al voor. Zij delen graag hun succesverhalen met jou!