Roltex

Aan de Bock

Na een succesvolle samenwerking met Bie de Veldwachter, benaderde Solange ons opnieuw met een spannende uitdaging: het creëren van een unieke branding voor haar nieuwe restaurant, Aan de Bock. Het was aan ons de taak om deze branding perfect te laten aansluiten bij de bestaande stijl van Bie de Veldwachter.

Het gezicht van Aan de Bock

Ontmoet de stijlvolle bok van Aan de Bock, ons speelse icoon met een glas wijn, gekleed in een strak pak! Hij brengt de gezellige sfeer van het restaurant tot leven en zorgt voor een onvergetelijke indruk bij bezoekers. Deze charmante figuur staat centraal in onze hele visuele strategie, waardoor Aan de Bock een herkenbare en samenhangende uitstraling heeft. Het kleurenpalet van antraciet en blauw, verrijkt met beige en goud, versterkt de luxe, toegankelijke vibe van het restaurant.

Sterke online aanwezigheid

Naast een stijlvolle website die de sfeer van Aan de Bock vangt, boosten we hun digitale aanwezigheid met slim social media beheer en schitterende fotografie. Zo blijft het restaurant altijd in de spotlight en versterken we hun unieke merkidentiteit continu

Roltex Studio zorgt ervoor dat we altijd goed zichtbaar zijn op social media. Ze regelen alles, van menu-ontwerp en websitebeheer tot drukwerk en fotoshoots. Alles is mogelijk; één seintje en het wordt geregeld. Dit neemt veel werk uit handen en biedt een objectieve blik van buitenaf. We zijn dankbaar voor deze waardevolle samenwerking!

Solange Bogman

Eigenaresse

Werk waar we trots op zijn

20230205-Roltex-LQ-081-1-1 (1)

Benieuwd hoe wij jouw bedrijf in de spotlight kunnen zetten?