Roltex

Bie de Veldwachter

Solange, de gedreven eigenaresse van Bie de Veldwachter, benaderde Roltex Studio met een heldere missie: haar restaurantmerk zowel online als offline versterken.

Van offline tot online beleving

In lijn met de bestaande huisstijl ontwierpen we een reeks visuele materialen, waaronder cadeaubonnen, menukaarten, bestekzakjes en visitekaartjes. Deze elementen dragen bij aan een consistente merkbeleving bij elke interactie met gasten. 

 

Daarnaast namen we de leiding over het beheer van de social media kanalen en de fotografie van Bie de Veldwachter. Met regelmatig geüpdatete, professioneel gefotografeerde beelden creëerden we een dynamische en betrokken online gemeenschap, essentieel voor het verhogen van de zichtbaarheid van het merk.

Sterke online positionering

Ons project omvatte ook de ontwikkeling van een stijlvolle, functionele website voor het restaurant, waarbij de bestaande huisstijl naadloos werd geïntegreerd. Deze online interface verbetert de gebruikservaring voor gasten, maakt reserveren eenvoudig en versterkt de online aanwezigheid van Bie de Veldwachter. Door de huisstijl consequent toe te passen, zowel digitaal als fysiek, zorgen we ervoor dat Bie de Veldwachter zich onderscheidt in een competitieve markt.

Roltex Studio zorgt ervoor dat we altijd goed zichtbaar zijn op social media. Ze regelen alles, van menu-ontwerp en websitebeheer tot drukwerk en fotoshoots. Alles is mogelijk; één seintje en het wordt geregeld. Dit neemt veel werk uit handen en biedt een objectieve blik van buitenaf. We zijn dankbaar voor deze waardevolle samenwerking!

Solange Bogman

Eigenaresse

Werk waar we trots op zijn

Contact

Benieuwd hoe wij jouw bedrijf in de spotlight kunnen zetten?