Roltex

Copain

Stap binnen in de huiselijke wereld van Copain, een Duitse kapperszaak die de essentie van thuis voelen heeft omarmd. Toen Copain bij Roltex Studio aanklopte voor een frisse branding, stond hun visie als een huis: creëer een uitstraling die zowel laagdrempeligheid als kwaliteit ademt, verrijkt met het comfort van een warm thuis.

Een huiselijke benadering

Met deze visie voor ogen, hebben wij een branding gekozen die als een warme deken aanvoelt. Het logo, met liefde gesneden en zorgvuldig gevormd, weerspiegelt hun meesterlijke knipvaardigheden en is versierd met een elegant lettertype voor de titels en een strakke, professionele typografie voor de bodytekst. Dit speelse contrast benadrukt het professionele, doch toegankelijke karakter van Copain. Ons gekozen kleurenschema van groen, geel en wit straalt een knusse, warme sfeer uit en vloeit naadloos over in al hun communicatie-uitingen, wat zorgt voor een herkenbaar en uitnodigend merkbeeld.

Een bezoek aan een vriend

De fotografie voor Copain, verzorgd door Roltex Studio, vangt de sfeer van een gezellige huiskamer, waar klanten komen voor meer dan alleen een knipbeurt; het is een beleving.

 

De website versterkt dit beeld met een gebruiksvriendelijke interface, die perfect aansluit bij de salonervaring en het gemakkelijk maakt om meer te ontdekken over Copain’s diensten. Zo brengt Roltex Studio het unieke karakter van Copain zowel offline als online tot leven.

Werk waar we trots op zijn

Marcel Rombach

Benieuwd hoe wij jouw bedrijf in de spotlight kunnen zetten?