Roltex

Dirks

Dirks, een bekende naam in de interieurwereld, benaderde ons eerst voor het bouwen van een nieuwe website. Toen ze moeite hadden om reacties te krijgen op hun vacatures, hebben we hen geholpen met het adverteren ervan.
Impressies
0
Website bezoekers
0
Sollicitaties
0
CTR
0 %

Effectief adverteren van vacatures

Tijdens een strategische sessie hebben we advertentiecampagnes opgezet voor de vacatures van Dirks. Met pakkende ontwerpen en plaatsing op diverse platforms hebben we indrukwekkende resultaten behaald: veel weergaven, een groot bereik, talrijke clicks en vele sollicitaties binnen slechts twee maanden. Dit toont aan dat onze wervingscampagne de kwaliteit en aantrekkelijkheid van Dirks als werkgever effectief heeft benadrukt.

Video afspelen

Digitale uitstraling

We mochten ook de website van Dirks ontwerpen en ontwikkelen. Met oog voor functionaliteit en creativiteit hebben we een website gecreëerd die niet alleen gemakkelijk te navigeren is, maar ook de unieke identiteit van Dirks perfect weergeeft. Door een doordacht ontwerp en een soepele gebruikerservaring hebben we de online aanwezigheid van Dirks versterkt en hun positie als autoriteit in de interieurwereld verder versterkt.

Onze ervaring is buitengewoon goed, wij hadden ons geen betere partner kunnen voorstellen! Het is een zeer betrokken bedrijf, dat meedenkt met de klant en altijd beschikbaar is. Er wordt snel gehandeld en goed gecommuniceerd, wat erg fijn is. Wij zijn ontzettend blij met de samenwerking en bevelen hen zonder meer aan aan anderen!

Ruth Dirks

Allround medewerkster

Werk waar we trots op zijn

20230205-Roltex-LQ-081-1-1 (1)

Benieuwd hoe wij jouw bedrijf in de spotlight kunnen zetten?