Roltex

Plabos

Plabos, een gerenommeerde speler in de industrie, wilde schitteren in de online wereld en fris talent aantrekken. Ze klopten bij Roltex Studio aan voor een boost in hun online aanwezigheid en hulp bij het werven van nieuw personeel.
Impressies
0
Bereik
0
Clicks
0
CTR
0 %

Strategisch adverteren

Met ons kenmerkende flair voor het creëren van visueel betoverende en effectieve content, hebben we een uitgebreide strategie uitgerold om Plabos te helpen stralen. We lanceerden doeltreffende advertentiecampagnes voor hun openstaande vacatures, waarbij we niet alleen zorgden voor een sprekend ontwerp, maar deze ook breed verspreidden over diverse platforms.

 

Daarnaast verzorgden we de productie van spraakmakende visuele content, waaronder professionele fotografie en een bedrijfsvideo die de kernwaarden en de diepgaande expertise van Plabos krachtig in beeld brachten.

Gerichte navigatie

Voor de website hebben we een naadloze gebruikerservaring gecreëerd. Bij het betreden van de site kunnen bezoekers eenvoudig kiezen tussen de twee afdelingen, wat resulteert in een gerichte navigatie naar relevante informatie. Met een strak ontwerp en heldere lay-out hebben we ervoor gezorgd dat de website niet alleen informatief is, maar ook visueel aantrekkelijk en gemakkelijk te navigeren, waardoor Plabos zich online op een professionele en effectieve manier kan presenteren.

Werk waar we trots op zijn

20230205-Roltex-LQ-081-1-1 (1)

Benieuwd hoe wij jouw bedrijf in de spotlight kunnen zetten?