Roltex

SushiCo

Bij SushiCo, een wereldwijd gerenommeerd sushi-restaurant, schittert elk moment onder de spotlights, mede dankzij de creatieve krachten van Roltex Studio. Toen SushiCo ons uitnodigde om hun grandioze openingsevent te organiseren en hun social media te beheren, hebben we deze kans met beide handen aangegrepen!
Impressies
0
Bereik
0
Kliks
0
CTR
0 %

Content die prikkelt

Onze frisse benadering? Speelse, korte video’s die de kijker betoveren en nieuwsgierigheid wekken. Van magisch zichzelf dekkende tafels tot drankjes die speels van kleur veranderen, onze unieke concepten zorgen ervoor dat geen oog ongeboeid blijft.

Het openingsevenement werd een visueel spektakel, vastgelegd in een video die niet alleen de hoogtepunten van de avond accentueerde, maar ook SushiCo’s status als culinaire autoriteit onderstreepte. Dit succes heeft SushiCo’s reputatie als vooraanstaande gastronomische macht alleen maar versterkt.

Ultieme beleving

Daarnaast verzorgen wij regelmatig de fotografie voor SushiCo. Of het nu gaat om de kunstzinnig gepresenteerde gerechten, het vriendelijke personeel achter deze culinaire creaties, het stijlvolle interieur, of de gasten die genieten van hun maaltijd – elk detail wordt met esthetische precisie vastgelegd. Met deze beelden benadrukken we de unieke identiteit van SushiCo in een competitieve markt, waardoor ze onmiskenbaar in de schijnwerpers staan. Bij Roltex Studio brengen we elk merk dat met ons samenwerkt naar een hoger niveau!

Werk waar we trots op zijn

20240227-RS-Portretten-HQ-029-v2

Benieuwd hoe wij jouw bedrijf in de spotlight kunnen zetten?