Roltex

Swan Real Estate

Swan Real Estate, een gevestigde naam in de vastgoedsector met meer dan een decennium aan ervaring, benaderde ons met het ambitieuze doel om hun bedrijf te herpositioneren.

Een samensmelting van traditie en innovatie

Onze designers hebben een vernieuwende branding voor Swan Real Estate ontwikkeld, waarbij traditie en innovatie naadloos samensmelten. Elke afdeling krijgt een unieke hoofdkleur die hun expertise binnen het merk accentueert. Het stijlvolle logo, een gestileerde zwaan, weergegeven in een S-vorm waarvan het lichaam versmelt met de gebouwen, verbindt het erfgoed met moderne visie. Terwijl de merkkleuren betrouwbaarheid en dynamiek uitstralen, voegen de scherpe hoeken een herkenbaar tintje toe aan al onze communicatie.

Samen bouwen aan de toekomst

De visuele identiteit straalt in elke communicatie dankzij een flexibele en consistente aanpak. We hebben een krachtige, herkenbare branding van A tot Z ontwikkeld. Deze identiteit komt samen in de pakkende slogan: “Samen bouwen aan de toekomst”. Nu is het aan hen om deze belofte waar te maken bij hun klanten!

Werk waar we trots op zijn

Stan Kusters

Benieuwd hoe wij jouw bedrijf in de spotlight kunnen zetten?