Roltex

Branding

Bouw aan een sterke bedrijfsidentiteit

Ben jij toe aan een sterke, unieke visuele identiteit die jouw merkverhaal vertegenwoordigd? Onze specialisten staan klaar voor je en bijten zich graag vast in jouw vraagstuk!

Meer dan alleen een logo

De bedrijfsuitstraling is van groot belang om de juiste klanten en medewerkers aan te trekken, en dit gaat verder dan alleen het ontwerp van een logo. Een merkidentiteit komt pas echt tot leven wanneer het een karakter heeft en de huisstijl consequent doorgevoerd wordt. Zo wordt het niet alleen herkenbaar voor de doelgroep, maar zorgt het ook ervoor dat je jouw organisatie kan onderscheiden van de concurrentie.

Van concept tot visuele merkidenteit

We ontwerpen op maat, waarbij we samen jouw onderscheidende kenmerken, doelgroep en merkverhaal analyseren. Onze designers vertalen het merkconcept naar een krachtig en herkenbare merkidentiteit. Bestaande uit een uniek logo met een complete huisstijl. Dit omvat kleuren, lettertypes, iconen, en stijlelementen, vastgelegd in een huisstijlhandboek. Zo creëren we ook de nodige visuele communicatiemiddelen, variërend van drukwerk tot online communicatie-uitingen.

Waarom een (re)branding?

Werk waar we trots op zijn

20240227-RS-Portretten-HQ-037-v2-min

Benieuwd hoe wij jouw branding in de spotlight kunnen zetten?